Suodatin1

Zoggs
Mallisto

19 tuotetta

Zoggs on Australiasta lähtöisin oleva uimavaatteisiin ja -varusteisiin erikoistunut merkki, joka tunnetaan erityisesti huippulaadukkaista uimalaseistaan ja vaativiinkin olosuhteisiin suunnitelluista uimapuvuistaan. Zoggs suhtautuu äärimmäisen vakavasti tuotteidensa laatuun, mutta iloisella keveydellä itse uintiin. Sen päämääränä onkin tehdä uimisesta hauskempaa ja helpompaa, olitpa sitten satunnainen kuntouimari, rennon rantaelämän ystävä tai kunnianhimoinen kilpauimari. Päivitä uintivarusteesi tämän päivän huipputasolle ja ota uimisesta kaikki ilo irti!

Australialainen Zoggs kilpailee uintivarusteiden maailmanmestaritasolla

Zoggs on kotoisin maasta, jossa uiminen ja rantaelämä kuuluvat koko kulttuurin peruselementteihin. Australian Sydneyssä vuonna 1992 perustettu merkki on saavuttanut maailmanlaajuisen suosion laadukkaiden ja huippuunsa viimeisteltyjen tuotteidensa ansiosta. Se yhdistelee uima-asuissaan tyyliä ja funktionaalisuutta australialaisen värikkäällä otteella. Niin naisille, miehille kuin lapsillekin suunnitellut uima-asut on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä, paahtavaa aurinkoa sekä meri- ja kloorivettä. Teknisesti innovatiivisten uimalasien kehitys on alusta asti kuulunut Zoggsin tärkeimpiin alueisiin, ja esimerkiksi UV-suojatut linssit kuuluvat vakiovarusteena sen kaikkiin uimalaseihin. Tänä päivänä sen uimalasit tunnetaan monista patentoiduista teknologioista, joihin kuuluvat esimerkiksi Curved Lens Technology -linssit ja Soft-Seal -remmit. Lisää tehoa ja vauhtia treeniin tuovat puolestaan tekniset uimaräpylät ja -lättärit, ja valikoimista löytyy tarvikkeita myös uimisen alkeisiin tutustuvalle lapselle.

Zoggs tuo iloa, tyyliä ja laatua uimiseen

Millaisiin oloihin sinä etsit uimavarusteita? Lämpimälle rantalomalle turkoosien aaltojen hellittäväksi, suomalaisen kesän parhaisiin päiviin vai kenties aktiiviseen ja menevään vesiurheiluun? Nämä uimapuvut on suunniteltu ennen kaikkea uimiseen, mutta ne tuovat myös ilmeikästä tyyliä rantaelämään. Naisellinen biitsilook Zoggsin tyyliin syntyy esimerkiksi trooppisen kirkkaissa väreissä kylpevästä kokouimapuvusta, jonka selkäosaa koristavat kauniit ristikkäiset olkaimet. Miesten uintimuotiin kuuluvat puolestaan lyhytlahkeiset tai shortsimalliset uintihousut klassisen sporttisissa tai trendikkään kirkkaissa värisävyissä. Lapset pääsevät nauttimaan uimisen ilosta valloittavan moniväristen kuosien ja hauskojen printtihahmojen myötä. Kun etsit hyvää suojaa antavaa uimapukua esimerkiksi snorklaukseen, surffaamiseen tai lapsen herkän ihon suojaksi, tarjoaa Zoggs myös pitkähihaisia ja -lahkeisia malleja.

Yhdistät helposti