Suodatin1

Wallis
Mallisto

511 tuotetta

Etsitkö unelmabrändiä vaihtelunhaluiselle naiselle? Wallis vastaa toiveisiisi häikäisevän laaja-alaisella suunnittelulla. Sillä on houkuttelevaa muotia nykynaisen omaperäisiin tyyli-ideoihin! Inspiroidu vaatevalikoiman vivahteikkuudesta ja nauti mahdollisuuksista, jotka taipuvat tyylistä toiseen.

Wallisin vaatteista voit rakentaa ajattomia asukokonaisuuksia. Kotelomekon ja kauluksettoman bleiserin kombinaatio toimii varman konttorityylin peruspilarina. Toki asiallisessa uranaisessa piilee myös hitunen heittäytyjää, joten sovittele tyyliisi vaikka ysäriltä perittyä pantamallista choker-korua! Ehkä tahdotkin vain huipputrendikkäitä asuja, joissa on luovuuteen innostava retrofiilis. Aloita asiatyyli suoralinjaisella jakulla ja riko se hempeillä helmoilla. Piristäisikö polka dot? Pallomekkojahan on bongattu myös brittitähti Keira Knightleyn yllä. Voit jatkaa persoonallista ilottelua mielesi mukaan rohkeilla asusteilla ja paksupohjaisilla jalkineilla.

Wallis pukee modernin naisen tunnelmasta toiseen

Asiantunteva Wallis on panostanut esteettisyyteen. Sen kuoseissa on kiehtovia kuvioita inspiroivaan leikittelyyn! Naisten vaatteiden leikkaukset on tehty imartelemaan vartaloa. Tahtoisitko juhlatyyliisi esimerkiksi läpikuultavaa kangasta näyttävän jumpsuitin tehosteena? Myös olkapäät paljastava paita tai persoonalliset hihat hakevat huomiota. Muodikas epäsymmetrisyys, kietaisuleikkaukset ja erilaiset kaulukset antavat lumoavaa lisämaustetta tyyleihin. Kehittele niiden avulla ainutlaatuisia ja odottamattomia yhdistelmiä!

Tämän tyylikkäiden brittinaisten suosikkibrändin värit ilahduttavat ja houkuttelevat! Helakat ja kirkkaat värisävyt toimivat myös shokeeraavina tehokeinoina. Jos haluat asuusi häivähdyksen 90-lukua ja erityisen vaikuttavia kontrasteja, tumma pohjaväri nostaa kukkakuvioiden hempeyden ja kirkkauden hienosti esille. Toisiinsa sointuvat murretut sävyt ovat tietysti myös tyylikkään asiapukeutumisen parhaita paloja.

Vaikka Wallisin muotivaatteet hehkuvatkin feminiinisyyttä, ajantasainen askeettisuus onnistuu tämänkin huippumerkin vaatteilla. Ellet halua rakentaa täysin eleetöntä tyyliä, voit kumota sen vaikutusta muotimaailman inspiraatioita pursuavilla kengillä ja laukulla. Ilostuta kanssakulkijoita vaikkapa sievällä repulla, jossa on syötävän söpöjä tehosteita. Saattaisithan rakastua myös lumoavilla nahkasomisteilla sulostettuihin nilkkureihin hillityn asun seurana!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista