Suodatin1

89 tuotetta

Oletko hauska ja seikkailunhaluinen pukeutuja, joka haluaa nousta esiin tyylillä ja taidolla? Jos fashion statement on jokapäiväinen haaveesi, VOGUE eyewear auttaa saavuttamaan tavoitteesi niinäkin päivinä, kun haluat lepuuttaa silmiäsi aurinkolasien varjossa ilman minkäänlaista ehostusta. Näillä designerlaseilla rajaat katseesi joko värikkään eloisasti tai klassisen tyylikkäästi. Iloisesti sävytetyillä linsseillä saat koko maailmasi muuttamaan väriä ja nostat esiin joko vaatetuksesi päävärit tai hienoiset aksentit.

VOGUE eyewear henkeä salpaavissa väriyhdistelmissä

VOGUE eyewear -aurinkolasien herkulliset väritykset ovat todellista silmänruokaa! Sävyjen skaala ulottuu aina kirkkaasta auringonkeltaisesta synkkääkin synkempään pikimustaan. Yhdistettynä pelkistettyihin, klassisiin malleihin räväkämpikin väri antaa vain yhden lisäelementin asuusi ja säilyttää hillityn elekielensä. Harvinaisten värien ja muotojen yhdistäminen tekee taas aurinkolaseista asusi huomion keskipisteen. Aurinkolaseista saattaa muodostua jopa persoonallisen tyylisi kantava voima, kuten on käynyt VOGUE-lehden päätoimittajan ja tunnetun muoti-ikonin Anna Wintourin kohdalla, tai voit käyttää ekstravagantteja aurinkolasejasi vain tiettyjen, niihin täydellisesti sopivien asujen kanssa. Tärkeintä on, että tunnet aurinkolasit omaksesi ja viihdyt valitsemassasi tyylissä. Laadukkaissa aurinkolaseissa on aina hyvä suoja auringon UV-säteilyä vastaan, jopa kaikkein vaaleimmissa linsseissä. Aurinkolasien värivalinnan voit tehdä siis miten ikinä haluat, vaikkapa suosikkiväriesi perusteella tai omien hiustesi ja ihosi sävyn mukaan.

Klassisen kauniit ja komeat mallit

VOGUE eyewear -aurinkolasit kattavat uniikkien muotiluomusten lisäksi ajattoman tyylikkäitä ja varmoja malleja. Kasariklassikko Wayfarer on retro suosikkimalli, joka sopii moneen eri pukeutumistyyliin ja kaikkiin eri kasvonpiirteisiin ovaalinmuotoisista pyöreisiin ja kulmikkaisiin. Ruskeat ja mustat ovat tämän mallin perinteiset luottovärit. Kissansilmä- ja perhoslasit edustavat perusmallien feminiinisintä päätä. Niiden viehkeyttä korostaa upeasti ylhäältä alaspäin hälvenevä liukuvärjäys. Takuuvarma tyylivalinta puolipitkän trenssitakin kanssa, mikäli kaipaat hiukan Hollywoodin kulta-ajan glamouria pukeutumiseesi. Lentäjälaseissa peilipinnoitetut linssit on kaikkein klassisin vaihtoehto. Tämä malli imartelee erityisesti kulmikkaita ja sydämenmuotoisia, alaspäin kapenevia kasvoja. Pyöreät ja ovaalinmuotoiset VOGUE-aurinkolasit vaihtelevat isoista ja boheemeista siroihin ja kapeasankaisiin. Pyöreät muodot pehmentävät kauniisti kasvojen ilmettä ja sopivat hyvin lukuisiin eri tyyleihin. Kulmikkaat aurinkolasit puolestaan tasapainottavat viehättävästi pyöreitä kasvoja.

Tutustu myös