Mallisto / Victoria Shoes

Suodatin (1)

26 tuotetta

Etsitkö jalkaasi virkistävää muotia ja miellyttävää käyttömukavuutta? Espanjalainen Victoria Shoes suunnittelee kepeitä jalkineita naisille, miehille ja lapsille. Niissä on eloisuutta, joka sopii tyylitietoisen naisen urbaaniin arkeen. Kenkien pehmeät pohjat houkuttelevat kaupungilla taivaltavaa miestä kävelemään entistä pidempään. Jalkineiden yksityiskohdissa on viimeisten trendien mukaisia kohokohtia. Löydät niistä pirteyttä ja aurinkoista tunnelmaa myös lasten ajankohtaiseen pukeutumiseen.

Victoria Shoes täydentää muodikkaan pukeutumistyylin

Victoria Shoes on ideoinut jalkineisiinsa kiinnostavia yksityiskohtia. Ne luovuttavat iloa ja ideoita naisellisiin asuihin. Hapsukengät ja nahkapunoksilla koristellut laukut ovat boheemin denimtyylin täydentäjiä. Lisäisitkö farkkutyyliin vielä ihanan kukikkaan röyhelöpuseron ja parin kauniisti roikkuvia korvakoruja? Victoria Shoesin jalkineissa on naiselle myös klassisen simppeleitä tennareita. Niiden kanssa käy heiluvahelmainen A-linjainen minihame ja sievä pikeepaita. Miehen trendikkäät verryttelyhousut kelpuuttavat seuraansa taipuvilla pohjilla varustetut jalkineet. Paitana voisi mennä esimerkiksi raikkaan värinen ohut huppari. Heittäisitkö tämän komeuden päälle selkeälinjaisen trenssin? Lasten matalavartiset tennarit ihastuttavat pieniä kansalaisia esimerkiksi kivoilla korokepohjilla. Niitähän voisi käyttää vaikka hienolla printillä varustetun pitkähihaisen paidan ja suosittujen kangashousujen kanssa. Löydät tämänkaltaisia housuja myös ommelluilla prässeillä tehostettuna!

Victoria Shoes suunnittelee katseita kutsuvia jalkineita

Eikö ole ihanaa, että häikäisevä bling bling on asettunut osaksi naisten arkielämää? Victoria Shoes on laittanut huipputrendikkäät jalkineensa kimaltamaan. Voit napata niistä asuusi trendikästä kuparin väriä tai kullan kiiltoa. Niitähän voisit toistaa myös huipputrendikkäissä kelloissa ja koruissa. Keräisitkö toimistossa katseita kultavärillä silatuilla jalkineilla ja erityisen näyttävällä sormussetillä? Toki löydät jalkineille yhtäläisyyksiä myös modernin katutyylin aurinkolaseista tai muodikkaista laukuista. Victoria Shoesilla on miesten pukeutumiseen maskuliinisuutta korostavia kenkiä. Pitäisitkö vaihteeksi kaksivärisestä tyylistä? Siihen voisivat kuulua tummat jalkineet ja takki, sekä vaaleat housut ja paita. Heitä olalle kenkien värinen reppu, jossa on tehosteena näyttäviä niittejä tai nahkaremmejä. Myös brändin lasten kengissä on hillittyjä, hempeitä ja kirkkaita värejä. Sovittele niitä ikisuosittuihin lippalakkeihin ja kirjavina hehkuviin tuubihuiveihin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista