Suodatin

Vauvatarvikkeet

138 tuotetta

Odotetaanko teidänkin perheessä hartaasti uutta tulokasta, pientä nuppua, joka tarvitsee erityistä hoivaa. Odotusaika voi mennä yllättävänkin nopeasti, joten ainakin pakolliset vauvatarvikkeet kannattaa hankkia hyvissä ajoin eikä kiireessä. Vauvatarvikkeiden valitseminen on usein tunteet herkistävää aikaa, jolloin toinen toistaan suloisempia tarvikkeita ja vaatteita on nautinnollista hypistellä.

Löydät valikoimasta kaikki ihanat vauvatarvikkeet, kuten vaippalaukut, pyyhkeet, ruokalaput, tuttipidikkeet, tuttipullot, pyyhkeet, vauvatrendeissäkin vahvasti näkyvät ja comebackin tehneet unipussit ja paljon muuta. Kaikki tietenkin untuvanpehmeinä ja suloisen pastellisissa tai raikkaan kirkkaissa väreissä.

Tyyliä mukavuudesta tinkimättä

Pikkuinen käyttäjä ansaitsee tietenkin kaikkein parasta – käyttömukavuus ja turvallisuus ovat erityisen tärkeitä, kun valitset oikeat vauvatarvikkeet. Mitä mukavampia vauvasi vaatteet ja tarvikkeet ovat sitä paremmin hän pystyy nauttimaan ensimmäisistä kuukausistaan – ja kyllähän trendikkäät ja hyvin muotoillut vaippalaukut saavat myös äidin ja isän ilahtumaan! Laadukkaat vauvatarvikkeet mahdollistavat myös tarvikkeiden käyttämisen tulevilla pikkusisaruksilla, mikäli näin halutaan sijoittaa tulevaisuuteen.

Unipussit eli vauvojen makuupussit tuovat yöunet takaisin taloon. Niistä on tullut Suomessakin jälleen trendikkäitä, sitä ne olivat viimeksi 70-luvulla. Unipussien edut on tiedetty jo pitkään Keski-Euroopassa, kuten Ranskassa, jossa vauvat nukkuvat tunnetusti hyvin, ja unipussi kuuluukin jokaisen vauvan perustarvikkeisiin. Unipussi muistuttaa lasta kohdusta ja näin rauhoittaa lasta. Lapsi nukkuu unipussissa tai kapaloituna paremmin, sillä lämpötila pysyy tasaisena, jalat pysyvät sievästi ja turvallisesti unipussissa ja tuttu ominaistuoksu tuo turvaa myös matkustaessa. Unipussit ovat käytännöllisiä myös, kun lapsen nostaa sylistä tai rinnalta sänkyyn nukkumaan.

Haluat sitten vauvatarvikkeesi hempeän herkissä pastelleissa, reippaassa raidassa, maalaisromanttisissa kukkakuoseissa, vahvoissa väreissä tai eläinmaailman hauskuuttamassa tyylissä, löydät valikoimastamme etsimäsi. Vauvasi on pieni vain vähän aikaa, joten miksi et panostaisi hänen käyttötarvikkeidensa hurmaavaan ulkonäköön.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista