Miehet
Lapset

Mallisto / Valentino

Dramaattisista iltapuvuistaan ja omasta punaisen sävystään tunnettu Valentino on muotimaailmassa edelleen kukoistava legenda. Italialaisen klassikon mallistoista ei puutu sen enempää luksusta kuin glamouriakaan.
Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Jo pelkästä Valentinon nimestä tulee mieleen kolme sanaa: luksus, eleganssi ja huippumuoti. Yli 50 vuoden ajan tämä ikoninen brändi on ollut muotimaailman johtavia nimiä. Suosionsa muotitalo on saavuttanut luomalla hienostuneita valmisvaatteita ja -asusteita haute couture -tyyliin. Jokainen loistelias luomus päällysvaatteista asusteisiin on kuin suoraan muotinäytöksen catwalkilta. Moitteettomien yksityiskohtien, modernin vintage-tyylin ja dramaattisten designien näytellessä pääosaa lavashowssa.

Vahva ja vaikuttava Valentino

Italialaisesta Valentinosta muistuu parhaiten mieleen brändin oma, säteilevä punainen sävy, mutta muotitalolla on nimikkovärinsä lisäksi koko väriympyrä tehokkaassa käytössä, niin vaatetuksessa kuin asusteissakin. Valentinon värimaailma on täynnä kiehtovia yhdistelmiä, joissa uniikit aksentit pomppaavat leikkisästi esiin. Brändi hakee vaikutteita viimeisimmistä muotisuuntauksista ja muokkaa ne aina omaan tyyliinsä sopiviksi. Vain innovatiivisimmat ja ehdottoman eksklusiiviset designit pääsevät lopulta esiintymään mallistoissa. Näin brändi luo myös uutta muotia. Klassiset tyylit saavat uusia muotoja ja kutkuttavat muodin edelläkävijöitä. Ne inspiroivat tyylikkäitä pukeutujia panostamaan entistä enemmän laatuun ja persoonalliseen tyyliin. Muotiluomuksiin, joita valtavirtamuoti ei voi koskaan saavuttaa sen enempää detaljien tarkkuuden kuin materiaalien laadunkaan puolesta. Valentino pysyy aina askeleen edellä luottamalla vain maailman parhaisiin suunnittelijoihin ja ensiluokkaisiin materiaaleihin.

Vastustamattoman mielenkiintoiset Valentino-aurinkolasit

Valentinon aurinkolasien tyylit ulottuvat muodin ääripäästä toiseen. Toisessa päässä ovat klassiset muodot ikimuistoisissa värityksissä, kun taas toisessa päässä hohtavat futuristisesti tyylitellyt, räväkämmät mallit. Aurinkolasien muotoilulle, väreille ja ilmeille ei tunnu olevan mitään rajaa, kun brändi valjastaa kaiken luovuutensa tulevan sesongin mestariteoksiin. Riippuu omasta pukeutumistyylistä, mitä haluat korostaa aurinkolasivalinnallasi. Jos kokomusta Wayfarer-malli puhuttelee sinua ja imartelee kasvojesi mittasuhteita, saat laadukkaista designeraurinkolaseista hyvännäköisen ja kestävän luottoasusteen. Mikäli metallinhohtoinen, tyrmäävä perhosmalli vastaa paremmin huomiota herättävää pukeutumistasi, erotut näillä laseilla joukosta useammankin sesongin ajan. Vuosien päästä muotimaailmaa mullistaneet aurinkolasisi saattavat olla jopa arvostetummat kuin nyt. Voit luottaa siihen, että kaikki mallit lentäjälaseista pyöreisiin ja boheemeihin suojaavat tehokkaasti näköäsi ja korostavat kauniisti ulkonäköäsi. Ethän siis jättäydy varjoon, kun auringon valokeila hakee katujen fiineintä pukeutujaa vaan astut ylväästi esiin kaupungin koreimmat ja komeimmat aurinkolasit kasvojesi suojana.

Yhdistät helposti