accountaccountbagbagzalando logomenu

Vaatekaapin klassikot

Kuinka stailata muotiklassikot?

Vaatekaapin klassikoihin pukeutumisen ei tarvitse olla tylsää. Nappaa tyylivinkit ja opi yhdistämään muodin megaklassikot tyyligurun elkein.

Näin yhdistät klassikot trendikkäästi

Valkoinen kauluspaita

Rakastettu klassikko

Joka vaatevaraston #1 klassikkovaateko mielikuvitukseton? Ajaton valkoinen kauluspaita on täydellisen vaatekaapin peruselementti, joka oikein stailattuna menee ihan kaiken kanssa. Poimi kolme tyylivinkkiämme kuinka yhdistää klassikkopaita rentoon, klassiseen sekä preppy-tyyliin ja käännä katseita!

Nahkatakki

Tyyliä asenteella

Nahkatakki on kaikkien kapinallishenkisten tyylin kulmakivi ja rakastettu klassikko. Yhdistä se ronskeihin maihareihin ja herätä sisäinen rokkikukkosi! Taidokkaalla stailauksella nahkarotsi taipuu kuitenkin moneksi. Tainnuta liiat grunge-vibat korkkareilla ja heitä päälle feminiinen kellohame tai aitoon hippihenkeen liehuvalahkeiset housut.

Pikkumusta

Muoti-ikonien luottomekko

Pikkumusta on kaikkien klassikkojen äiti. Elegantti ikivihreä mekko taikoo sopivasti tyylikkään juhlalookin, mutta muuntautuu hetkessä myös toimistoystävälliseksi sekä iltamenoihin. Nappaa stailausvinkkimme ja testaa pikkumustaa maihareiden ja vyölaukun kera. Get inspired!

Chelsea-bootsit

Beatlesien luottopopot

Tuo asuusi aste viileää Lontoon katutyyliä urbaaneilla Chelsea-bootseilla! Aitoon Beatles-henkeen voit yhdistää klassikkokengät denimiin tai räväyttää rokkiasennetta klassiseen kynähameeseen ja poolopaitaan. Nappaa trendivinkit ikivihreiden Chelsea-bootsien stailaamiseen videolta.