Mallisto

1 125 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Salil eka, salil vika - kun treenivaatteet ovat kunnossa, mikään ei voi pysäyttää sinua. Under Armour on niin salilla treenaajien kuin lenkkipolulla viihtyvien liikkujien suosikkimerkki, jonka vaatteet sekä istuvat että kestävät. Vaatteiden tekniset ominaisuudet saavat laji- ja tyylitietoisten suunnittelijoiden käsissä trendikkään ulkomuodon.

Kaikki loistavat konseptit saavat alkunsa yksinkertaisesta ideasta - niin oli myös Under Armourin tapauksessa. Merkin perustajan, huippu-urheilija Kevin Plankin, missio hengittävästä ja hien haihduttavasta t-paidasta sai aikaan jotain paljon suurempaa. Vuonna 1996 perustettu urheiluvaatemerkki on nykyään yksi maailman suosituimpia urheiluvaatevalmistajia. Eikä vähiten erinomaisen tekniikkansa ja laatunsa ansiosta. Sekä kylmiin että lämpimiin ilmastoihin sopivat vaatteet ovat käyttöominaisuuksiltaan vertaansa vailla. Tyylikkäissä kuoseissa ja väreissä valmistettavat vaatteet suunnitellaan paitsi miehille ja naisille myös nuoremmille liikkujille.

Under Armour -vaatteet soveltuvat adrenaliinipitoisiin lajeihin!

Aktiivinen liikkuja löytää Under Armour -mallistoista urheilukerraston aina alusvaatteista ulkoiluvaatteisiin asti. Aluspaidat ja -housut pitävät liikkujan lämpimänä niin sateessa kuin talvipakkasilla. Hengittävät ja nopeasti kuivuvat materiaalit niin alus- kuin päällysvaatteissa takaavat, että olet aina valmis uuteen suoritukseen. Salikolli ja -kissa ilahtuu malliston tyylikkäistä treenivaatteista. Salitrikoot ja -shortsit istuvat täydellisesti eivätkä hierrä. Sporttiset yläosat, kuten t-paidat, pitkähihaiset paidat ja hupparit, ovat joko tyylikkään yksivärisiä tai herkullisilla printeillä varustettuja. Poimi merkin valikoimasta myös tärkeät treeniasusteet aina treenilaukkua ja sukkia myöten.

Tummanpuhuva, värikäs vai tehostevärejä tummalla pohjalla? On tärkeää pitää kiinni omista tyylimieltymyksistä myös urheillessa. Yhdistele Under Armour -vaatteita ja -asusteita luovasti, sillä treenatessakin on lupa näyttää hyvältä. Eri printtien ja värien yhdistely on sallittua ja jopa toivottavaa. Tuo asuusi energiaa yllättävillä kontrasteilla värien ja materiaalien suhteen!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Under Armour

Monet menestystarinat alkavat vaatimattomista olosuhteista sekä kysyvät pitkää pinnaa ja sinnikkyyttä. Niin kävi Kevin Plankillekin. Hän perusti yrityksen vuonna 1996, 23-vuotiaana. Firma toimi miehen isoäidin kellarista käsin. Pinnan ja periksiantamattomuuden lisäksi menestystarinaa siivitti loistotuote. Amerikkalaista jalkapalloa pelaava Plank urheili itsekin tosissaan ja teki tärkeän havainnon. T-paidat hikosivat märiksi asti jokaisissa treeneissä, joten niitä sai olla jatkuvasti vaihtamassa. Synteettisestä materiaalista valmistetut kompressioshortsit puolestaan pysyivät kuivina. Miten kukaan muu ei ollut tullut ajatelleeksi t-paidan valmistamista samasta materiaalista? Niin sai alkunsa Under Armour -urheiluvaateyritys. Ja jatko on kirjaimellisesti historiaa! Under Armour teki diilejä erilaisten joukkueiden kanssa ja nähtiinpä sen tuotteita elokuvissakin. Nykyään se on suuri menestysyritys, joka sponsoroi monien lajien tähtiurheilijoita skeittareista hiihtäjiin, nyrkkeilijöihin ja voimistelijoihin. Tuotevalikoima on vuosien vieriessä laajentunut huimasti, ja Under Armour valmistaa nykyisin myös jalkineita ja urheiluvaatteita naisille. Merkin tuotteet ovat vakuuttaneet myös urheilua harrastavat: Under Armour on esimerkiksi lenkkeilijöiden ja kuntosaliharrastajien erinomaiseksi havaitsema vaatevalmistaja..

Under Armouriin pukeutumalla olet hyvissä ja asiantuntevissa käsissä

Under Armourin maine perustuu edelleen teknisiin urheiluvaatteisiin, erityisesti paitoihin ja trikoisiin. Materiaalit ovat hengittäviä ja nopeasti kuivuvia niin t-paidoissa kuin naisten topeissakin. Urheilutrikoiden kompressio-ominaisuus puolestaan tukee ja joustaa, sekä ehkäisee lihaskipuja. Juoksukengissäkin pätee tekninen kehittely ja hiottu suunnittelu. Niinpä lenkkipolulle, salille tai jumppatunnille voi pukeutua päästä varpaisiin Under Armourin luottotamineisiin - alushousuja, -paitoja ja urheilurintaliivejä myöten. Kaikissa tuotteissa tuntuu ammattiurheilijoiden kanssa tehty yhteistyö ja ammattitaito jokaista saumaa ja yksityiskohtaa myöden. Vaikka tekniset ominaisuudet ja mukavuus ovat pääroolissa, vaatteiden ulkonäkö on myös houkutteleva. Lenkkeilyä voi siivittää vaikkapa vihreä paita, kuntosalitreeniä vaaleanpunainen, loistavasti leikattu toppi. Merkki valmistaa myös verryttelyvaatteita, joihin on mukava pukeutua treenin alussa, sen päätyttyä - tai vapaa-ajalla. Hupparit ja verkkarit ovat sporttisen tyylikkäitä, ja väriläiskiäkin joukkoon mahtuu. Antaudu siis huippu-urheilijoiden luottomerkin käsiin ja treenisi saattaa hyvinkin saada lisäpotkua!