ULKOILU

Maasto kutsuu – ja uudet ulkoiluvarusteesi

Kaikki tuotteet
Vaatteet
Kengät
Varusteet

Kohti uusia seikkailuja

Windbreakers

Kestää tuulta ja sadetta, lisäksi höyhenenkevyt päällä: kevään windbreaker-takki on kauden must-hankinta. Ota kaupunki ja luonto haltuusi säällä kuin säällä.

Nicola Weißpflog

Ulkoilu- ja talviurheiluekspertti, Zalando

Löydä täydelliset ulkoilukengät

Kävelykengät

Vaelluskengät

Retkikengät

Vuoristokengät

Kävelykengät

Vaelluskengät

Retkikengät

Vuoristokengät

Kävelykengät

Retkeilyyn tarkoitettuja kävelykenkiä voit käyttää monipuolisesti. Ne toimivat loistavasti sauvakävelyllä, vaelluksella ja lomamatkoilla. Kävelykengissä on tukeva pohja, mikä tarjoaa vapaa-ajan kenkiä paremman iskunvaimennuksen.
Katso lisää

Löydä täydellinen ulkoilureppu

Parhaat ulkoilumerkit

Naisten ulkoiluvaatteet ja varusteet

Heräsikö sinullakin pakottava tarve lähteä luontoon Wild – Villi vaellus romaanin rohkean sankarittaren tapaan? Luonnossa ulkoilu antaa meille uutta voimaa ja energiaa arjen haasteisiin. Erilaiset ulkoiluharrastukset ovatkin tulleet rytinällä takaisin pitkän sisäliikunta- ja kuntosalitrendin jälkeen. Nyt joka nainen haluaa ulkoilla villissä erämaassa sekä hengittää metsien hapekasta ilmaa. Ulkoilemaan on kiva lähteä laadukkaissa, vettä hylkivissä ulkoiluvarusteissa. Ja mikä parasta, nykyisin myös ulkoiluvaatteet näyttävät hyviltä ja trendikkäiltä! Zalandon naisten ulkoiluvalikoimasta löydät kaiken tarpeellisen vaelluksille ja retkeilyyn. Satsaa ainakin veden pitävään kuoritakkiin sekä sään mukaisiin ulkoiluhousuihin. Alkusyksyn ruskaretkille kannattaa pukea päälle useita ohuita kerroksia. Pysy lämpimänä teknisten alusvaatteiden, ohuen villaneuleen sekä untuvaliivin avulla. Povea tukevat urheiluliivit pitävät taas huolen siitä, ettei vaelluksen tai vuorikiipeilyn lomassa tarvitse huolehtia olkapäille valahtelevista olkaimista. Villapipo, kaulahuivi ja hanskat kuuluvat jokaisen aktiiviulkoilijan vakiovarusteisiin.

Vain parasta aktiiviselle naiselle: kaikki mitä tarvitset ulkoiluun

Luonnossa aktiivisesti ulkoillessa on tärkeää panostaa laadukkaisiin ulkoilukenkiin. Zalandon naisten ulkoiluvalikoimassa sinulla on valittavana pitkille matkoille tarkoitettuja vaelluskenkiä kuin kevyisiin metsäkävelyihin tarkoitettuja retkikenkiä. Muista astua uudet vaelluskengät hyvissä ajoin sisään ennen pitkälle vaellukselle lähtemistä. Vuoristoon tarkoitetut kiipeilykengät vastaavat taas jokaisen korkeisiin pakkoihin mieltyneen ulkoilijan varustetarpeisiin. Sään kestäviä ulkoilutakkeja löydät naisten ulkoiluvalikoimasta kauniin pirteissä väreissä. Suomen sääoloissa ulkoillessa myös jalkaan on hyvä vetää vettä hylkivät ulkoiluhousut sekä tukevat GORE-TEX -kengät. Pakkaa vaellukselle mukaan myös joka sään kestävä rinkka ja nappaa kevyemmällekin ulkoiluretkelle reppuun ainakin eväät ja termoskahvi. Ota kaikki irti luonnossa liikkumisesta kunnon ulkoiluvarusteissa!

Näytä vähemmän

10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.