Suositut filtterit
181 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tommy Hilfiger on muotisuunnittelija, jonka nimi on nyt kaikkien huulilla. Tyylikäs Tommy Hilfiger Tailored -mallisto pitää sisällään modernia räätälöintiä, skarppeja linjoja ja näyttäviä tekstuureja. Nimensä mukaisesti mallisto kunnioittaa vaatevalmistuksen käsityöperinnettä: selkeä muotokieli, huolellinen valmistus ja kestävät materiaalit takaavat, että malliston vaatekappaleet ovat pitkäikäisiä ja todellisia miesten muodin klassikoita.

Tommy Hilfiger Tailored: räätälöityjä linjoja ja huippulaatua

Tommy Hilfiger Tailored -mallistosta löydät esimerkiksi pikku- ja puvuntakkeja, jotka kuuluvat jokaisen tyylitietoisen miehen vaatekaappiin. Väreistä voit valita mieluisesi aina upeasta laivastonsinisestä särmikkääseen harmaaseen. Istuvan puvuntakin voi yhdistää ryhdikkääseen kauluspaitaan ja esimerkiksi vaaleisiin chinoihin preppy-tyylisesti. Jos haluat vielä skarpimpaa yleisilmettä, lisää kaulaan vielä solmio.

Laadukas ulkotakki on myös ehdottomasti panostuksen arvoinen hankinta. Varsinkin pohjoisissa oloissa tulet kulkemaan takki päälläsi suuren osan ajasta, joten pidäthän huolen, että ylläsi on jotain, jota kelpaa esitellä. Pitkä, beige villakangastakki on tyrmäävän tyylikäs näky ja löytyypä mallistosta myös väljempiä päällystakkeja, jotka nekin luovat hetkessä herrasmiesmäisen yleisilmeen. Jos pelkäät liian skarppia lopputulosta, voit aina rentouttaa kokonaisuutta vaikkapa valkoisilla tennareilla tai mattapintaisilla nauhakengillä.

Tommy Hilfiger Tailored -malliston vaatteet antavat hetkessä kantajalleen huolitellun yleisilmeen. Voit pukeutua mallistoon päästä varpaisiin, jolloin käännät taatusti katseita, missä ikinä liikutkin, tai lisätä yhden, skarpimman vaatteen muuten rentoon asukokonaisuuteen. Nauti laadukkaiden vaatteiden tuomasta itsevarmuudesta ja tule parhaaksi tyyliversioksi itsestäsi!

Yhdistele ja sekoita