accountaccountbagbagzalando logomenu

TÖIHIN ZALANDOLLE

Zalando – Euroopan johtava muotia myyvä verkkokauppa

Zalandolla etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme! Olit sitten kokemusta monilta aloilta kerännyt piinkova ammattilainen tai vastavalmistunut hiomaton timantti, on varmaa että löydät haasteita Zalandolta! Meiltä löytyy työmahdollisuuksia muun muassa seuraavilta aloilta: osto, markkinointi, IT, suunnittelu, asiakaspalvelu ja logistiikka. Zalando tarjoaa myös mahdollisuuden työharjoittelun suorittamiseen opintojen ohella. Kaikki avoimet työpaikat löydät täältä.

Vapaat työpaikat


• Kaikki vapaat paikat

Lyhyesti Zalandosta

Zalando perustettiin Berlinissä vuonna 2008, ja perustamisensa jälkeen pieni start up -yritys on kasvanut Euroopan suurimmaksi muotia myyväksi verkkokaupaksi. Tällä hetkellä Zalandolta löytyy yli 1500 brändiä, ja laajaan valikoimaan kuuluu yli 150 000 tuotetta. Vuoden 2014 ensimmäisellä puolikkaalla Zalandon myynti ylitti 1 miljardin rajan, ja Zalando toimii nykyisin menestyksekkäästi 15:ssä Euroopan maassa. Zalandon pääkonttori sijaitsee yhdessä Euroopan mielenkiintoisimmista kaupungeista – Saksan pääkaupungissa Berliinissä. 3,4 miljoonan asukkaan Berliini tarjoaa jokaiselle jotakin, ja matalat elinkustannukset sekä rikas kulttuurielämä vetävät puoleensa ihmisiä ympäri maailman.


Tartu tilaisuuteen työskennellä motivoivassa, luovassa sekä kansainvälisessä työympäristössä Berliinin sykkeessä. Ole osa Zalando-tiimiä, asu yhdessä Euroopan cooleimmista kaupungeista ja ole mukana rakentamassa Zalandon menestystarinaa. We create the world’s best online fashion experience!

Lisätietoa Zalandolla työskentelystä:

Berliini – jokaiselle jotakin

Haluatko asua kaupungissa, joka ei koskaan nuku? Kaupungissa, joka pursuaa elämää, on täynnä historiaa sekä mahtavia ravintoloita ja mieletöntä yöelämää? Berliini tarjoaa kaikkea tätä – ja vielä hieman enemmän. Berliini on tunnettu kansainvälisyydestään, vapaamielisyydestään sekä rikkaasta kulttuuriperinnöstään, ja ei olekaan ihme, että kaupunki vetää puoleensa niin turisteja kuin nuoria työnhakijoitakin maailman joka kolkasta. Berliinissä luovuus näyttelee hyvin suurta osaa, ja yhdistettynä vahvaan IT-osaamiseen tämä mahdollisti start up -yritysten vahvan kasvun. Tervetuloa Berliiniin, Euroopan trendikkäimpään kaupunkiin, joka tarjoaa jokaiselle jotakin!


Lue lisää asumisesta ja työskentelystä Berliinissä (englanniksi).

Zalando Pohjoismaissa

Zalandolla työntekijät Tanskasta, Norjasta, Suomesta ja Ruotsista työskentelevät yhdessä Nordic-tiimissä. Pohjoismaalaiset työskentelevät usein yhdessä paikallisten hankkeiden sekä työprojektien parissa, ja maiden välillä vallitsee verraton yhteishenki. Zalandon tavoitteena on olla pohjoismaisten markkinoiden paras ja innovatiivisin muotiin keskittyvä verkkokauppa. Teemmekin kovasti töitä tarjotaksemme pohjoismaisille asiakkaillemme parhaan ostokokemuksen sekä tuotevalikoiman. Zalando pyrkii myös tarjoamaan asiakkailleen pohjoismaisittain tärkeitä brändejä, joten valikoima on räätälöity maakohtaisesti.