Mallisto

322 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Swarovskin kristallikorut ja -esineet tuovat kimallusta arkeesi

Itävaltalainen Swarovski on maailman tunnetuin kristallikorujen ja muiden kristallituotteiden valmistaja. Yrityksen perusti vuonna 1895 Daniel Swarovski, ja nykyään yritystä luotsaa Swarovskin perhe jo viidennessä sukupolvessa. Itävaltalaismerkki on tuonut timanttien kaltaisen kimalluksen kenen tahansa ulottuville. Kristallista valmistetut korut ovat ylellisiä, ja niiden mukana saa ripauksen glamouria arkeensa.

Swarovskin timantit sopivat minne tahansa. Elegantti kimallus antaa luksuksen tunnun tuotteelle kuin tuotteelle, joten merkin kristalleja onkin istutettu mitä erilaisempiin koruihin ja käyttöesineisiin. Zalandolta löydät kattavan valikoiman näitä tuotteita aina kristallikoristeisista kännykänkuorista aurinkolaseihin ja erilaisiin koruihin. Kristalleja voidaan hioa osaksi todella pieniä ja hienovaraisia koruja, kuten ohuita kaulakoruja ja korvakoruja. Isokokoisemmista kristalleista saadaan toisaalta koruun myös näyttävyyttä. On tyylisi sitten hillitty tai näyttävä, tämän ikonisen kristallimerkin valikoimasta löydät varmasti korusuosikkisi.

Swarovski luo kristallikoruja ja -esineitä kaikenikäisten tyyleihin ja tarpeisiin. Halusit sitten hemmotella itseäsi tai läheisiäsi, kannattaa merkin erilaisiin koruihin tutustua tarkoin. Esimerkiksi eläinhahmoilla leikittelevät korut ja avaimenperät sopivat hyvin myös teini-ikäisten käyttöön ja esimerkiksi tärkeän juhlapäivän, kuten rippi- tai ylioppilasjuhlan lahjapakettiin. Elegantit korut ovat takuuvarma lahja ystävälle, joka arvostaa ajatonta tyyliä.

Näyttävyyttä asuun tarkoin harkituilla kristallikoruilla

Huippubrändi yllättää korujen ystävät vuodesta toiseen innovatiivisilla designeillaan. Brändi on uudistanut itsensä uudelleen ja uudelleen jo vuosikymmenten ajan. Brändin tuotteissa on taikaa, ja vain taivas on rajana sille, mitä kaikkea kristalleista voi syntyä. Perinteisten, vähäeleisten kristallikorujen rinnalle brändin suunnittelijat ovat luoneet koruja, jotka keräävät katseita puoleensa. Boheemiin, värikkääseen tyyliin istuvat esimerkiksi merkin mandala-aiheiset korut, joissa on aasialaista henkeä. Hypnoottisissa kullatuissa koruissa on keskiössä värikäs, esimerkiksi turkoosina hohtava kristalli. Myös erilaisissa klassisissa smaragdinvihreissä kristallikoruissa on hypnoottinen väri, joka vetää puoleensa näyttävien korujen ystäviä.

Dramaattiseen tyyliin brändi suunnittelee ja valmistaa jopa mustia kristallikoruja. Ruusukullattu ketju mustalla kristallijoutsenella – mikä voisi olla parempi lahja ystävälle, joka pukeutuu mielellään mustaan. Samaa teemaa on käytetty myös vaikuttavissa helmiä ja kristalleja yhdistelevissä korvakoruissa, joissa musta jousen ikään kuin kannattelee näyttävää helmeä. Täysmustaan – tai päinvastoin täysvalkoiseen – asuun ei tarvita muuta kuin tarkoin valittu kristallikoru, joka muuttaa koko asun ilmeen. Mustaa sävyä löytyy myös esimerkiksi brändin koristeellisista rannenauhoista.

Nuorille ja kaikille niille, jotka yhdistävät tujauksen kimallusta mielellään katutyyliinsä, itävaltalainen kristallien mestari on luonut nuorekkaita ja näyttäviä kristallikoruja. Esimerkiksi suuret kristallikoristeiset hoopsit, eli korvarenkaat, ovat täydellinen pari yksinkertaiselle farkkuasulle, johon kaipaat ekstrapotkua. Toisaalta renkaat taipuvat hyvin myös juhlaan. Myös esimerkiksi kaulakoruista löytyvät kristallisydämet ovat mitä parhain valinta nuorekkaaseen leikkisään lookiin.

Kullan ja kristallin loisto kruunaa muuten minimalistisen asun

Swarovskin koru on usein ainoa asuste, mitä tarvitset. Mikäli käytät hyvin ajattomia, minimalistisia asuja, esimerkiksi paljon täysvalkoista tai vaaleaa beigeä, valitse korviisi ja kaulaasi hyvin hienovaraisia kristallikoruja. Esimerkiksi hyvin oluet kaulakorut hopeisella tai kultaisella kiillolla ja yhdellä tarkoin valitulla kristallilla kruunaavat asusi. Yhdistä ohut ketju mieluiten esimerkiksi V-kaula-aukkoiseen neuleeseen niin, että se pääsee oikeuksiinsa.

Leikittele myös eleganteilla korvakoruilla. Valitse esimerkiksi pienet kullan tai hopean värissä hehkuvat korvarenkaat, jotka on koristettu pienillä kristalleilla. Voit valita myös korvikset, joiden jujuna on eriparisuus: toiseen korvaan on klassinen rengaskorvis, kun taas toisessa renkaassa roikkuu kristallein koristeltu hakaneula.

Pistä merkille myös Swarovskin sirot sormukset lukemattomine yksityiskohtineen. Mikäli haluat yksilöllisen sormuksen, valitse ruusukullan sävyssä hehkuva sormus hennon vaaleanpunaisella kristallilla. Toki tarjolla on myös monia perinteisiä sormusmalleja, joissa kullattua sormusta koristavat esimerkiksi monet pienet kristallit ja yksi näyttävä kivi, joka kerää takuulla katseet puoleensa.