Mallisto / Stine Goya

Suodatin (1)

3 tuotetta

Stine Goya on samannimisen suunnittelijan perustama muotimerkki, jonka aistikkaan tyylikkäät vaatteet ja asusteet vetoavat naisiin ympäri maailman. Goya ei suunnittele yhtäkään vaatetta ilman, että olisi valmis pukeutumaan siihen itse. Entisenä mallina suunnittelija tietää oikeiden mittasuhteiden, laadukkaiden materiaalien ja naisvartaloa imartelevien leikkausten salat. Maanläheinen värimaailma, kauniisti laskeutuvat leikkaukset ja elegantti yleisilme luonnehtivat tätä tyrmäävän upeaa mallistoa.

Stine Goya luo katseita kääntäviä vaatteita, joissa on mukava olla

Stine Goyan luomuksia katsoessa ei voi olla miettimättä, miten vaatteet saattavatkin näyttää niin tyylikkäiltä ja silti samaan aikaan huolettoman mukavilta - siis sellaisilta, joissa mielellään viihtyisi vaikka aamusta iltaan. Merkin pliseeratut kangashousut näyttävät upeilta esimerkiksi tyköistuvan poolopaidan kanssa - toisaalta leveisiin liehulahkeisiin voi myös yhdistää vaikkapa väljän satiinipaidan. Jos haluat oikotien onneen, satsaa Goyan upean naiselliseen haalariin. Sujautettuasi haalarin kätevästi yllesi olet kertaheitolla ratkaissut asupulmasi päästä varpaisiin. Enää tarvitset vain ryhtiä tuovat korkkarit sekä sen naisen tärkeimmän asusteen - säkenöivän hymyn. Kokeile myös tanskalaismerkin kauniita vapaa-ajan mekkoja tai villakangastakkia, joka on vaatekaapin klassikkoasemansa ansainnut.

Stine Goya on tyylistään tietoisten naisten valinta

Stine Goya on aikuisten, tyylistään varmojen naisten valinta, naisten, jotka arvostavat laatua ja yksilöllisyyttä. Vaatteet onnistuvat olemaan kauniin naisellisia ilman pikkutyttömäistä söpöilyä. Ennen oman vaatemerkkinsä perustamista Goya opiskeli maineikkaassa Central Saint Martinsin yliopistossa, josta monet aikamme ikonisimmat muotisuunnittelijat ovat saaneet oppinsa. Taideyliopiston ja sykkivän opiskelukaupungin Lontoon vaikutukset näkyvät ainakin maalauksellisissa printeissä, jotka koristavat monia malliston vaatteita. Goya on itse kommentoinut, että jokaisen malliston takaa löytyy tarina, esimerkiksi tietty tunne, jonka suunnittelija on halunnut luomistyöllään välittää. Yksi asia on varmaa: nämä vaatteet ovat täynnä persoonaa ja rohkeaa yksilöllisyyttä. Jos siis haluat satsata vaatteisiin, jotka erottuvat tyylikkäällä tavalla massasta, on aika antaa mahdollisuus tälle upealle, nousevalle designer-merkille!

Yhdistät helposti