Mallisto

Suositut filtterit
309 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Somedayn eleganteilla premium-vaatteilla luot upean siluetin, jossa astelet itsevarmasti kuin riikinkukko ja elegantisti kuin gaselli. Merkki luo ylellistä naisten muotia minimalistiseen ja klassisen ajattomaan makuun. Someday-nainen on luonnollinen, feminiininen ja luottaa toimiviin perusvaatteisiin.

Somedayn vaatteet ovat keskenään helposti yhdisteltäviä, joten niistä saat rakennettua vaivattomasti vaatekaappisi peruspilarit ja luotua onnistuneesti monta eri lookkia samojen vaatekappaleiden ympärille. Merkin unelmankevyet silkkipaidat ovat erityisesti näyttäviä ja monikäyttöisiä ? saati vielä pitkäikäisiä ja ihanan tuntuisia. Näillä klassikoilla pärjäät jo pitkälle: suorat mustat kangashousut, hyvin istuvat farkut, muutama peruspaita tai -toppi, neule, bleiseri, mekko, joka sopii niin juhlaan kuin vapaa-ajalle ja tyylikäs takki.

Kuusi vaatetta ja kuusi tyyliä:

Tarvitset asujen rakentamiseen mustat housut, kynähameen, mekon, silkkitopin, neuleen ja bleiserin. Ja kaiken tämän löydät varmasti Somedayn tyylikkäästä valikoimasta!

Look 1 ja 2: Räätälöidyistä housuista rakennat täydellisen bisnes-lookin tai toimivan ilta-lookin. Toimistolle voit pukea housut silkkisen paidan, bleiserin ja nauhakenkien kanssa, illalla bleiseri pois, korot alle, isot korut ja punaa poskiin ? ei kun tanssimaan korot kattoon! Look 3 ja 4: Edessäsi ovat sokkotreffit hienossa ravintolassa. Silkkitoppi ja kynähame tekee varmasti vaikutuksen korkojen kera. Onnistuneiden treffien jälkeisenä päivänä olet sopinut luonnollisesti brunssin tyttöjen kanssa. Samalla kynähameella pärjäät näilläkin treffeillä. Neuletakki tekee tyylistä rennomman ? huoleton letti, platform-kengät ja hattu viimeistelee huolettomamman tyylin. Look 5 ja 6: Juhlat kutsuvat, joten vedät yllesi mustan luottomekkosi ja avokkaat. Samaan mekkoon pukeudut myös, kun lähdet suosikkibändisi keikalle ? pitkä neuletakki ja kuvioidut sukkahousut tuovat sopivasti särmikästä asennetta popin tai rockin lomaan.

Someday varmistaa, että pukeutuminen ei ole hankalaa vaan aina onnistunutta ja tyylikästä!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua