Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Alennus
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
367 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Viimeisimpiä trendejä tihkuvat ja muodikasta linjaa edustavat Skechers-kengät tuovat huikeaa lifestyle-tyyliä pukeutumiseesi ja asukokonaisuuksiisi! Valikoimat kattavat miesten, naisten ja lasten trendikkäät kengät niin vapaa-ajalle, urheiluharrastuksiin kuin arkisiin työ- ja koulupäiviinkin. Näissä kengissä edustat huippumuodikkaana ja niillä sisällytät pukeutumiseesi viimeisimpiä katutyylin vivahteita!

Talvikenkien valikoimasta löydät huikean lämpimiä saapasvaihtoehtoja, kuten korkeilla napitetuilla varsilla täydennettyjä trendisaapikkaita sekä pehmeitä ja supermukavia karvasaappaita. Nämä fantastiset kengät auttavat selviytymään kylmän talven pakkasista ? lämpimin ja trendikkäin askelin!

Skechers-kengät tuovat mukavuutta jaloillesi ja näyttävää muodikkuutta pukeutumiseesi!

Skechersin värimaailmasta löydät hillittyjen perusvärien, ja etenkin supersuosittujen ruskean ja mustan, ohella myös pirteämpiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi näyttäviä nilkkureita löytyy kauniissa konjakin sävyissä ja sporttisia tennareita trendikkään hohtavan valkoisina sekä kivoin yksityiskohdin täydennettyinä. Tyylikkäät saappaat istuvat niin tiukkaan bisnestyyliin kuin tuomaan eleganssia denimin rinnalle. Lasten kenkävalikoimat kattavat monivärisiä ja hauskoin kuvioin viimeisteltyjä vaihtoehtoja.

Erinomaista käyttömukavuutta tarjoava Skechers-kenkämerkki on huipputaitavien kenkäsuunnittelijoiden käsialaa. Kenkien suunnittelussa on keskitytty tyylikkään ulkonäön ja laadukkuuden ohella myös jalkojen hyvinvointiin. Kengän muotoilu vaikuttaa jalkasi asentoon, joten muotoilu on tärkeässä osassa myös koko kroppasi asennon kannalta. Täydellisen istuvat kengät vaikuttavat siis koko vartalosi hyvinvointiin! Helppohoitoisten päällysmateriaalien ansiosta Skechers-kengät säilyttävät siistin ulkomuotonsa ja ne kulkevat jatkuvasti edustavassa kunnossa!

Valikoimasta löydät myös ihastuttavan pehmeitä ja mukavia tohveleita. Pörröiset kangastohvelit lämmittävät niin kotona kuin kesämökin vetoisilla lattioillakin. Näissä tyylikkäissä tohveleissa nautit aamukahvisi ja suoritat kotiaskareesi erittäin mukavasti!

Tutustu myös