Miehet
Lapset

Mallisto / SET

Suodatin (1)
  Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Väri
 • Hinta
 • Pintamateriaali
 • Kuosi
 • Pituus
 • Vyötärön korkeus
 • Toimitus
3 tuotetta

Etsitkö uutta lempivaatetta, joka kestää aikaa ja trendien vaihteluita? Rakastatko suurkaupunkien high street -muotia, modernia naisellisuutta, pelkistettyä selkeyttä ja huolella työstettyjen luonnollisten materiaalien tuntua iholla? Saksalainen SET suunnittelee moderneja klassikoita eurooppalaista muotoilua ja laatua arvostaville naisille.

Vuonna 2009 Saksan Münchenissä perustettu SET on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa kansainvälisen nykymuodin huipulla varsin nopeasti. Kiitos tästä kuuluu vahvailmeisille mallistoille, laatumateriaaleille sekä brändin luovalle johtajalle Maya Jungerille. SETin vaatteiden henki kiteytyykin juuri Jungerin olemukseen: tämä Lontoossa uraansa tehnyt kosmopoliitti ja määrätietoinen nainen inspiroituu esimerkiksi nykytaiteesta ja vintage-huonekaluista ja tavoittelee designissaan urbaania, modernia ja raikasta linjaa. Brändin tyyli edustaa eurooppalaista nykymuotia autenttisimmillaan, sillä sen vaatteet tuotetaan pääosin Euroopassa käyttäen eurooppalaisia kankaita. Lopputuloksena on feminiininen yhdistelmä arkista eleganssia ja luksuksen tuntua höystettynä särmikkäällä aistillisuudella.

SET – ajatonta urbaania muotia nykyaikaisille naisille

SETin vaatteet edustavat hillittyä mutta rohkeaa tyyliä, ja niitä on helppo yhdistellä ja muokata pienin konstein. Klassisen kotelomekon tai linjakkaan puolihameen ilmettä voit muunnella asusteiden ja jakkujen avulla moneen eri tilanteeseen sopivaksi – esimerkiksi neulebleiseri ja tummat avokkaat tuovat asiallista tunnelmaa, kun taas silkkihuivi ja korkeat korot antaa juhlavan säväyksen. SET antaa arkiselle denimillekin omaleimaisen ja elegantin tunnelman. Boheemiin chic-tyyliin voit yhdistää esimerkiksi ilmeikkään farkkumekon sekä pehmeän, huolitellun nahkatakin ja viimeistellä kokonaisuuden näyttävillä platform-koroilla. Seksikkään säväyttävän ilta-lookin luot vaikkapa pitsisomisteisen kynähameen ja läpikuultavan topin yhdistelmällä.

SET on kestävä sijoitus, joka elää kanssasi vuosikaudet niin jokapäiväisessä arjessa kuin elämän erityisissä hetkissäkin. Sen klassista yleisilmettä eivät latista nopeat trendivirtaukset tai ahkerakaan käyttö, sillä brändi luottaa näkemyksellisen suunnittelun, tarkasti valittujen eurooppalaisten materiaalien ja huolellisen ompelutaidon yhdistelmänä aikaansaatuun pitkäikäiseen laatuun.

Yhdistele ja sekoita