Brasilialainen kenkämerkki Schutz on hurmaavan ja häpeilemättömän naisellinen. Korot ovat korkeita, muodot siroja ja kokonaisilme leikittelevä. Se on siis valintasi, jos etsit viehkeitä kenkiä! Mallistosta löytyy kengät niin juhliin kuin arkeenkin sekä moniin vuodenaikoihin.

Schutzin kengät ovat kuin luodut modernia, näyttävää ja monipuolista naisten pukeutumista ajatellen. Valikoimassa on piikkikorkoisia, teräväkärkisiä nilkkureita, tyylikkäitä platformeja, klassisia saapikkaita ja viehättäviä sandaaleja. Materiaaleihin kuuluu niin mokkanahka kuin kiiltäväkin nahka. Värimaailma on klassinen: siinä ovat pääosassa musta ja ruskea. Yksityiskohtina nähdään niin solkia, vetoketjuja kuin nahkatupsujakin.

Schutz viettelee tyylikkäällä naisellisuudellaan

Korkeakorkoiset nilkkurit ovat keskeinen nykymuodin elementti. Relaxed fit -farkkujen ja paitapuseron kanssa ne luovat täydellisen urbaanin asukokonaisuuden, joka on samalla rento, mutta viimeistelty. Slim fit -farkkujen ja bleiserin tai tunikan seurana ilme on astetta huolitellumpi. Muista kokeilla Schutzejasi myös väljien, huipputrendikkäiden haaremihousujen kanssa!

Kesällä ilme viimeistellään hauskoilla varpaat esiin jättävillä korollisilla saapikkailla. Mutta yhdistätkö ne hauskoihin, revittyihin farkkushortseihin vai minihameeseen? Viileän sään tullen jalkoihin vedetään puolestaan hienostuneet pitkävartiset saappaat tai syksyiset nilkkurit. Ne sopivat niin farkkujen kuin jakkupukujenkin seuraksi. Ajaton tyyli syntyy, kun päällystakkina käytetään klassista, vyöllä sidottavaa villakangastakkia tai trenssiä ja kaulaan sidotaan hienostunut, kevyt huivi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua