Joskus kengiltä vaatii ennen kaikkea käytännöllisyyttä ja sitä, että ne pitävät lupauksensa. Saksassa perustettu Romika valmistaa korkealaatuisia kumisaappaita jo yli 90 vuoden kokemuksella. Yli kolme miljoonaa myytyä kenkäparia vuodessa puhuvat puolestaan – kyseessä todella on kenkämerkki, jossa käytännöllisyys, laatu ja mukavuus yhdistyvät saumattomasti toisiinsa.

Romika pitää jalkasi kuivina ja edustavina säällä kuin säällä

Romika on suunnattu niille, jotka laittavat ennen kaikkea mukavuuden ja laadun etusijalle kenkäostoksillaan. Ajattomuus ja kestävyys ovat tälle ostajalle tärkeämpiä kuin lyhytkestoiset trendit. Ehkä sinunkin olisi korkea aika investoida ajattoman tyylikkäisiin ja aina yhtä tarpeellisiin kumisaappaisiin? Fakta on, että useimmat meistä elävät ilmastossa, jossa sadekuurot ja loska ovat jokavuotinen ilmiö. Miksi pilaisit kauniita design-kenkiäsi tällaisella säällä, kun voit valita jalkaasi mukavuutta ja suojaa antavat Romika-saappaat? Romikalla on myös laaja mallisto lasten kumisaappaita. Pikkumiesten ja -naisten ulkoleikkejä ajatellen kumisaappaat ovat yksi tärkeimmistä hankinnoista erityisesti lasten tyylissä sekä sadevaatteissa.

Laita käytännöllisyys ja mukavuus etusijalle – tyylistä tinkimättä!

Yrityksen pitkä historia on täynnä teknisiä innovaatioita, joiden ansiosta Romika on saavuttanut nykyisen maineensa. Saappaat valmistetaan korkealaatuisesta PVC-muovista, joka ei sisällä haitallisia aineita, kuten lyijyä ja kadmiumia. Hengittävyys ja kestävyys ovat tärkeitä kriteerejä materiaalivalinnoille. Pohjamateriaalina Romikan jalkineissa on polyuretaani-muovi, joka on kevyttä, joustavaa ja kulutusta kestävää. Voit olla varma, että Romika-kengät tarjoavat täydellisen mukavuuden säällä kuin säällä. Lisäksi kengät tulevat niin kutkuttavissa eri värivaihtoehdoissa, että nekin ovat jo omiaan piristämään harmaata sadepäivää. Pue lapsesi saman sävyiseen sadetakkiin ja lisää kokonaisuuteen vielä söpö sateenvarjo. Sadepäivä muuttuu hetkessä kirkkaammaksi! Useasti annamme tunteille vallan shoppaillessamme, mutta joskus ostopäätökset kannattaa perustaa järkeen. Laita jalkojesi hyvinvointi etusijalle tyylistä tinkimättä ja satsaa uusiin kumisaappaisiin!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista