Naiset
Lapset

Mallisto / Publish

Suodatin (1)
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Pituus
  • Pintamateriaali
  • Vyötärön korkeus
  • Alennus
4 tuotetta
|Lajittele:

Tiedätkö jo uusimmat trendit ennen kuin ne ehtivät muotisivuille tai katukuvaan? Jos vastauksesi on kyllä, Publish-brändi on hengenheimolaisesi. Kalifornialaistaustainen Publish haluaa tarjota laadukasta ja elävää street-henkistä muotia sekä miehille että naisille. Brändi kuuntelee mielellään esimerkiksi muotibloggarien näkemyksiä ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa. Tuloksena on aidosti ajan hermolla oleva monisärmäinen vaatemerkki, joka ottaa käyttäjänsä huomioon hienolla tavalla.

Publish – julkista uusi minäsi

Välillä on mukavaa heittää päälle astetta rouheampi vaihde. Publishin rujot valmiiksi kulutetut ja revityt farkut sekä huppari suorastaan huutavat katu-uskottavaa asennetta. Viritä jännittävä tyyli huippuunsa yhdistämällä asuun esimerkiksi kunnon maiharit ja päheät aurinkolasit. Rankan street-tyylisi ei tarvitse sulaa edes urheilutuokioiden ajaksi. Kovimmat äijät ja viileimmät pimut pitävät imagoaan yllä myös lenkkipoluilla. Brändin ultratyylikkäissä verryttelyhousuissa näytät upealta myös treenatessasi. Verryttelyhousujen erikoinen kuosi ja mielenkiintoiset leikkaukset tekevät niistä aidosti uniikkeja urheiluvaatteita. Urheiluvaatteista on tullut lisäksi varsin trendikkäitä hikijumppasessioiden ulkopuolellakin. Mikä olisikaan tyylikkäämpi asu rullailla rennosti ympäri kaupunkia kuin upeat verryttelyhousut ja yhteensopiva collegepusero? Jos haluat uudistaa tyyliäsi rajumpaan ja katu-uskottavampaan suuntaan, Publish tarjoaa siihen juuri oikeat vaatteet.

Publish tuo rentoa suurkaupungin tyyliä pukeutumiseesi

Publishissa ei kuitenkaan ole kyse vain rujonkauniista estetiikasta, vaan mallistoista löytyy myös työpukeutumiseen sopivia vaatteita. Esimerkiksi tapered-farkut ja ruutupaita on sekä siisti että sopivasti särmikäs asu vaikkapa toimistokäyttöön. Nuorekkaasta ja tyylikkäästä pukeutumisesta tykkääviä hemmotellaan myös muilla raikkailla housumalleilla. Jos olet mielistynyt kangashousuihin mutta kaipaat uutta twistiä, kokeile kesäisiä nilkkamittaisia kangashousuja. Ne voi yhdistää nätisti esimerkiksi V-aukkoiseen neuleeseen, niin tuloksena on sopivasti 60-luvun muodilla leikittelevä kokonaisuus. Vaikka brändin kotipaikka on leudoilla leveysasteilla, se on muistanut sisällyttää mallistoihinsa myös ihania pitkähihaisia paitoja ja takkeja. Jos kaipaat vaivatonta ja käytännöllistä takkia, anorakki on muodikas ratkaisu. Etsitpä sitten vaatteita töihin, kuntoiluun tai vain yleiseen hengailuun, trendikkäimmät vaihtoehdot tarjoaa Publish.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista