Hamuatko carderobiisi digiajan designin tuoreimpia hedelmiä? Tanskalainen Wood Wood luo freesiä ja itsevarmaa huippumuotia aikaansa seuraaville ihmisille. Sen merkkivaatteet, asusteet ja jalkineet on suunnattu urbaania muotia ahmiville naisille ja miehille. Huippumerkki ammentaa ideansa nykyajan globaaleista ilmiöistä, musiikista ja sporttisuudesta. Se käsittelee klassisuutta ja trendi-ilmiöitä omalla persoonallisella tavallaan. Tämän edelläkävijän rohkeat designer-vaatteet koostuvat elementeistä, joista heijastuvat ujostelematon underground ja brändin omaperäinen hienostunut estetiikka.

Wood Wood sopii huomionarvoisiin kaupunkityyleihin

Onko tapanasi poimia herkullisimmat mansikat kakusta ja napata viimeisistä trendeistäkin parhaat päältä? Jos olet luovan työn taitaja, vaadit varmaan vaatteiltasi vahvaa ilmettä ja inspiroivia ideoita! Wood Woodilla on asuillesi korostetun selkeitä siluetteja ja katseita kiinnittäviä minimalistisia tehokeinoja. Jos rakastat lyhyitä hameita, saat aikaan huippumuodikkaan toimistotyylin yhdistämällä minihameeseen tyylikkään poolopaidan. Täydennä kokonaisuus upealla välikausitakilla. Jalassa voisivat mennä vaikka räväkät vaaleat biker-bootsit. Niissähän voisi olla vaikka rohkeaa tekstuuria tai kiiltäviä niittejä. Haluatko koota modernin ja maskuliinisen tyylin toimistoon? Miesten vaatteista voit valita esimerkiksi kontrasteilla tehostetun pikeepaidan ja tyylikkäästi kapenevat kangashousut. Bombertakki pitää huolen kaupunkityylin trendikkyydestä. Ottaisitko jalkaasi eleettömät nahkanilkkurit ja olallesi retrohenkisen taskuilla varustetun tietokonelaukun?

Wood Wood sopii rohkealle muotifriikille

Wood Wood uskaltaa käyttää hätkähdyttäviäkin tehokeinoja. Hurmaisitko kampuksella rispaantuneen näköisillä hihansuilla ja helmalla? Tämä huippumerkki käyttää vaatteissaan myös minimalistista silmänruokaa, kuten väreillään erottuvia tehostetikkejä. Pidätkö Wood Woodin naisten vaatteiden suorista linjoista ja lähes futuristisista tavasta yhdistellä erilaisia kankaita keskenään? Jos ihailetkin modernisoitua klassisuutta, saatat inspiroitua esimerkiksi napakoista pystykauluksista. Huomaat varmaan, että simppelin asun tehosteiksi saattavat riittää vain kauniisti toteutetut leikkaukset ja epätavanomaisesti sijoitetut saumat! Tämä brändi leikittelee myös kauniilla tekstuureilla ja rohkeilla kuoseilla. Wood Wood on ylpeä juuristaan, joka näkyy sen suunnittelussa. Huippulaatuista premium-muotia edustavan merkin logo ei jää huomaamatta. Vaatteiden värit ovat hillittyjä ja pehmeän trendikkäitä. Löydät myös räväköitä väripilkkuja vahvistamaan hillittyjä tyylejä!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista