Suodatin

Designertuotteet

24,800 tuotetta

Designertuotteet


Zalando Premium on muotimuusien ja -mattien unelmakohde. Ota pikalähtö ajankohtaisiin trendeihin tai nautiskele vielä tovi klassisista linjoista ja malleista, jotka tekevät vaikutuksen todelliseen muodin asiantuntijaan.

Designervalikoima on avain onnistuneeseen tyyliin

Kun haluat kulkea muotimaailman kiehtovinta reittiä, ota suunnaksesi designereiden loihtimat luomukset. Huippusuunnittelijat eivät ole saaneet jalan sijaa muodin walk of famella aivan turhaan. Jokaisella designerilla on oma mielipiteensä siitä, mitä muoti juuri nyt on. Se tekeekin designermuodista jännittävää. Se ei kalastele kenenkään hyväksyntää, vaan kulkee omaa polkuaan, kuitenkin inspiroituen ajankohtaisista ilmiöistä. Trendit syntyvät muotilavoilla, mutta premium-brändien ajatus oikeastaan on luoda pysyviä klassikoita, joiden arvo päinvastoin kasvaa vuosien myötä. Laadukkaat materiaalit varmistavatkin, että designertuotteesi näyttää yhtä hyvältä vielä vuosienkin kuluttua. Joko sinulla on suosikkisuunnittelija, jonka vaatteisiin ja asusteisiin luotat kerta toisensa jälkeen? Premium-brändeihin kasvaakin usein suuri luottamussuhde, mikä kertoo korkeasta laadusta. Ajattomuus ja ehdoton tyylikkyys ovatkin parasta designermerkeissä. Niissä on aina juuri riittävästi jännitettä, mutta ne eivät rehvastele liikaa.

Premium tarjoaa vaihtoehtoja arkeen ja juhlaan

Premium-tuotevalikoimamme kattaa arvostettujen merkkien ja uusien jännittävien brändien upeita tuotteita. On joitain vaatteita, joissa ehdottomasti kannattaa panostaa ja sijoittaa premium-laatuun. Takki kulkee mukanasi usein kaudesta toiseen ja on usein asun tärkein osa kenkien lisäksi. Klassinen ja ajaton takki on hyvä sijoitus jo siksi, että sen voi yhdistää monipuolisesti eri tilaisuuksiin ja asuihin. Premiumina kannattaa valikoida erityisesti villakangastakit ja nahkatakit, sillä laadukkaat ja aidot luonnonmateriaalit kestävät pitkään. Sama koskee asusteita, joita käytät päivittäin. Merkkilaukku, -vyö ja -kengät tekevät mistä tahansa tyylistä arvokkaamman ja huolitellumman näköisen. Myös trendikkäät villahuivit ja -pipot löydät ihanissa sävyissä tästä valikoimasta. Miesten kannattaa panostaa korkealaatuiseen pukuun. Haluathan antaa parhaan vaikutelman bisnestapaamisissa ja hurmata juhlatilaisuuksissa. Naisten upeat mekot voi stailaamalla muuntaa eri tilaisuuksiin.