Designerasusteet

251 tuotetta

Mikä voisikaan olla suloisempaa kuin hienostuneilla asusteilla tyylitelty nuori tyylitaituri? Lasten designerasusteet saavat jokaisen lupaavan pukeutujan tyylin hehkumaan ja erottumaan edukseen. Huippubrändien uniikki muotoilu tuo jokaiseen vaatekokonaisuuteen tyylikkään leimansa oli se sitten logon tai tyylipuhdasta makua osoittavan värikombinaation muodossa. Jo muutamalla yhteneväisellä asusteella luot tasapainoisen tyylin mihin tahansa lapsen asuun.

Ainutlaatuiset lasten designerasusteet

Osa lasten designerasusteista suorastaan tihkuu luksusta, osa edustaa enemmänkin hienostunutta mutta käytännöllistä arkityyliä. Monet vyöt, laukut, huivit ja päähineet kuuluvat päivittäin käytettyihin asusteisiin, joihin kannattaa panostaa jo niiden toistuvan käytön vuoksi. Laadukas nahkavyö sujahtaa housunlenkkeihin joka aamu säilyttäen silti moitteettoman ulkonäkönsä. Lapsen tyyliin sopiva designerlaukku heiluu mukavasti olalla tai selässä, kaikki tavarat tutuilla paikoillaan. Reppu kulkee lapsen mukana koko kouluvuoden, minkä vuoksi repun valinta on lapselle erityisen tärkeää. Repun pitää katseiden lisäksi kestää painavia kirjoja ja kuljettaa ne mahdollisimman mukavasti kasvavan lapsen selässä. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu, vahvoilla saumoilla varustettu designer-reppu osoittautuu korvaamattomaksi jo muutaman kuukauden käytön kuluttua. Eikä harvinainen reppu kovin helposti sekoitu luokkakavereiden reppuihin. Stailiin designerlippikseen ihastunut ei malta olla sullomatta hiuspaljouttaan lakin alle lähti hän sitten kouluun, harrastuksiin tai kavereille. Luottolippis pysyy yhtä hyvännäköisenä käyttökerrasta toiseen. Herkkä kaula kaipaa puolestaan hyvin suojaavaa huivia aina viiman ja kylmän yllättäessä. Laadukkaan villahuivin elegantti tyylikkyys on vain iso plussa.

Lasten designerasusteet takaavat onnistuneen tyylin

Muihin tuotemerkkeihin verrattuna designerbrändit pysyvät uskollisena omalle tyylilleen. Brändin värimaailma saattaa olla osa sen tunnistettavuutta. Logot lisäävät merkin tunnettavuutta ja puhuvat omaa kieltään tuotteiden korkeasta laadusta. Lasten designerasusteet ovat täynnä huippumuodin vaikutteita, mutta niissä säilyy silti brändien omaperäisyys. Siksi ne sopivat mahtavasti yhteen, jopa eri mallistojen välillä. Sama muotoilukieli toistuu yhden malliston sisällä, minkä vuoksi niistä on helppo luoda yhtenäisiä asustekokonaisuuksia. Asun tyyliä yhdistävä punainen lanka voi muodostua minimissään kahdesta eri asusteesta, kuten hatusta ja laukusta tai käsineistä ja huivista. Ylärajaa asusteiden määrälle ei ole, vaikkakin lasten asusteita kannattaa lisätä vain sen verran kuin lapsesta tuntuu mukavalta. Kun annat hänen valita omat asusteensa, voit varmistaa, että ne tulevat käyttöön.

Tutustu myös