Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Lapset

Lasten designermallisto

1 353 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/17

Sukujuhlat, lastenkutsut ja merkkipäivät ovat tilaisuuksia, joita varten lapset olisi kiva pukea hieman siistimmin ja juhlavammin. Vanhempien vaatekaapeista löytyy usein moneen eri juhlaan sopivia vaatevaihtoehtoja, mutta jälkikasvun pukemisesta saattaakin muodostua juhlien alla ongelma. Tavallista arkivaatetta varmasti löytyy, mutta miten on hieman tyylikkäämpien vaatteiden laita, sellaisten joihin lapset olisi mukava pukea juhlien hengen mukaisesti? Tämä ei ole enää ongelma! Käänny Premium-valikoiman puoleen, sieltä löydät nopean ja muodikkaan vastauksen, laatua unohtamatta!

Lapsien tyylitaju muodostuu usein niistä tutuista merkeistä ja tyyleistä, mitä esimerkiksi omat vanhemmat ovat aina pukeutumisessaan suosineet. Niinpä ei olekaan ihmeellistä tavata laadukkaita merkkivaatteita käyttävien vanhempien jälkikasvua vanhemmalla iällä, samoihin trendimerkkeihin pukeutuneena. Nämä minifashionistat ymmärtävät hyvän päälle, aivan kuten korkeaan laatuun ja tunnettuihin brändeihin luottavat vanhempansakin. Huippumerkkien vaatteet ja asusteet saattavat olla normaalituotteita hintavampia, mutta näiden tuotteiden laatu kestää usein kulutusta ja käyttöä aivan eri mittakaavalla. Tämä pitkäikäisyys saattaakin olla jopa säästöä pitkällä aikavälillä mitatessa! Tervetuloa siis Premium-maailmaan, tarjolla on korkealuokkaisia vaatteita ja asusteita myös perheen pienimmille!

Premium pukee ja asustaa perheiden prinssit ja prinsessat

Premium-tyylillä voit viedä lapsesi vaikka kuningashuoneelle, niin siistejä ja muodikkaita vaatteita löydät valikoimista. Mallia premium-pukeutumiseen voi ammentaa Hollywoodin lapsistaroilta, kuten Romeo Beckhamilta tai Kaia Gerberiltä. Löydät sekä pojille että tytöille juhlavaatteet ja -asut, mutta myös arkeen sopivat siistit neuleet, kauluspaidat ja pikeet. Entä miten olisi kullanhohtoiset saappaat? Premiun tarjoaa vaatteet ja asusteet myös vauvoille! Vaihtoehtoja on lukemattomia ja varmasti kaikkien pitämissä värivaihtoehdoissa ja -sävyissä. Kyllä kauniit tuotteet sitten saavatkin hyvälle tuulelle!

Tutustu myös