Miehet
Lapset

Mallisto / Ports 1961

Suodatin (1)
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Pituus
  • Kuosi
  • Pintamateriaali
  • Sisävuori
  • Alennus
4 tuotetta
|Lajittele:

Väljät linjat, värit ja eri tyylisuuntausten fuusio on muodin uusi musta. Ports 1961 on naisten muodin rohkea oman tien kulkija, laatuun ja uniikkiin muotokieleen panostava edelläkävijä. Kanadalaismerkin vaatteet ovat jotain täysin uutta ja mielenkiintoisella tavalla feminiinistä. Kaiken keskiössä on klassisuus ja tyylikkyys – with a twist. Brändi todistaa, että eleganssin voi saavuttaa myös pilke silmäkulmassa. Oletko nainen, joka haluaa erottua tyylillä ja laadulla? Ports 1961 on se, mitä olet etsinyt jo pitkään.

Eleganssia persoonallisesti – Ports 1961 fuusioi eri tyylejä vaikuttavalla tavalla

Suunnittelunsa ja visionsa 1980-luvulla lähes kokonaan uusinut Ports 1961 tietää, mitä moderni nainen tyyliltään haluaa. Merkin mallistoissa sekoittuvat seilorivaikutteet, skandinaavinen selkeys ja urbaani katukulttuuri. Monivivahteisuus, yllätyksellisyys ja värikkyys ovat mallistojen punainen lanka ja syy merkin alati kasvavaan suosioon. Raikas väripaletti – sininen, valkoinen, vihreä ja punainen – pitää suunnittelun linjan yhtenäisenä ja tunnistettavana. Väljät paitapuserot ja mekot, linjakkaat hameet ja persoonalliset loaferit ovat Ports 1961 -klassikoita. Supernaisellinen fiftarityyli tai androgyyni minimalisti – brändin vaatteet täydentävät monenlaisia makuja. Jokainen vaate kestää ajan hammasta niin muotokielensä kuin materiaaliensa puolesta. Laadukkaat materiaalit aina puuvillasta mokkaan ja nahkaan pysyvät raikkaina ja uudenkarheina läpi vuosien. Toivomme, että vaatteestasi tulee uusi suosikkisi, joka päällä voit tuntea itsesi itsevarmaksi ja kauniiksi.

Graafinen juhlalook ja itsevarma työtyyli – näin onnistut!

Eksentriset ja rohkeat Ports 1961 -vaatteet tekevät usein asun jo itsessään. Valitse asusteesi siis tarkkaan, tai jätä ne minimiin ja anna kaiken huomion kiinnittyä itse vaatteisiin. Merkin värikkäät mekot, paidat ja housut ovat omiaan juhlatyyliin. Hehkuvanvärinen mekko kantaa koko juhlatyylin itsessään. Lisää rinnalle sirot korkokengät, nahkainen clutch-laukku ja graafinen meikki täydentämään mekon rohkeaa tyylikieltä. Vaatteiden todellinen luonne testataan kuitenkin ensisijaisesti arkikäytössä. Naiselliset Ports 1961 -vaatteet ovat erinomainen valinta myös työpaikalle. Olemme varmoja, että merkin paitapuseroiden voimakkaat leikkaukset ja boheemit yksityiskohdat antavat varmuutta juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Näyttävä asu varmistaa, ettet jää seinäruusuksi tiukassakaan palaverissa. Kanadalaisbrändin persoonalliset loaferit ovat täydellinen valinta vapaa-ajan kengiksi. Yhdistämällä ne valkoiseen pellavamekkoon ja kultaisiin koruihin kokoat ylellisen mutta rennon asun niin lomalle kuin viikonlopun viettoon.

Yhdistele ja sekoita