Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Monipakkaus
3 695 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pieces on synonyymi trendikkäille asusteille! Se on ajankohtaisia ja kauniita asusteita janoavan muotitietoisen pukeutujan pelastus. Ilmeeltään Pieces on skandinaavinen: siinä yhdistyy suloinen herkkyys, selkeät linjat ja harmoninen värimaailma. Merkin laajassa ja monipuolisessa valikoimassa on tyylikkäitä huiveja, minimalistisia koruja, trendikkäitä laukkuja ja jopa makeita nilkkureita. Noudata siis tyylitaitureiden neuvoa ja satsaa asusteisiin. Se on loistava tapa luoda asukokonaisuuksiin ajankohtainen ja huoliteltu ilme!

Pieces valmistaa hurmaavimmat huivit ja kauneimmat korut

Huivit kuuluvat ehdottomasti asusteklassikoiden joukkoon. Ne luovat asukokonaisuuteen harkitun säväyksen – oli tyylisi sitten minimalistinen, sporttinen tai naisellinen. Herkät ja ohuet huivit viimeistelevät kesäiset asukokonaisuudet ja pehmentävät selkeälinjaisen tyylin kokonaisilmettä. Yhdistä siis kevyt huivi trendikkäästi minimalistiseen toppiin, slim fit -farkkuihin ja sandaaleihin. Graafisesti kuvioitu huivi sopii urbaaniin ilmeeseen, kun taas etnokuvioisessa huivissa on ripaus boheemiutta! Näyttävä, paksu huivi tai viitta taas nousee talvisen asukokonaisuuden keskipisteeksi. Yhdistä kauniisti kuvioitu huivi harmaaseen neuleeseen, lyhyeen nahkahameesen sekä siroihin nilkkureihin, ja tyylikäs kokonaisuus on valmis! Huivin voi myös kietaista tyrmäävän trendikkääksi turbaaniksi. Olennainen rooli taidokkaassa pukeutumisessa on tietysti myös kauniilla koruilla. Ne viimeistelevät kokonaisuuden kuin kokonaisuuden ja määrittelevät sen lopullisen ilmeen. Minimalistiset Pieces-korut sopivat niin runsaan asukokonaisuuden tasapainottamiseen kuin harkitun ja eleettömän ilmeen täydentämiseenkin. Naiselliseen, romanttisen boheemiin ilmeeseen kuuluvat puolestaan erottamattomasti runsaat, etnohenkiset rannekorut!

Pieces seuraa kenkä- ja laukkumuodin kuumimpia tuulia

Pieces on myös hurmannut varmoin ottein kenkä- ja laukkufanit. Brändin nilkkuri- ja saapasvalikoima on harkittu ja äärettömän ajankohtainen! Siitä löytyy ajattomia chelsea-nilkkureita mitä muodikkaimmissa sävyissä, nahkaisina ja mokkanahkaisina. Biker-bootsit puolestaan luovat asuun rouhean säväyksen. Ja klassiset, korkeakorkoiset nilkkurit kuuluvat kaikkien muotitietoisten naisten kenkäkokoelmaan! Laukkufanit nauttivat Piecesin trendikkäistä luomuksista: etsit sitten muodikasta reppua tai ajatonta, siroa olkalaukkua, olet oikeassa paikassa. Muista myös tutustua merkin muodikkaaseen ja naiselliseen alusvaatevalikoimaan, ja käänny Piecesin puoleen, jos etsit huipputyylikkäitä aurinkolaseja!

Yhdistele ja sekoita

Pieces tekee asusteita trenditietoisille naisille

Jos uskot, että asustemerkkejä mahtuu kolmetoista tusinaan, olet oikeassa. Jos taas uskot, että ne ovat kaikki samanlaisia, olet väärässä. Erityisesti tanskalaismerkki Pieces erottuu uusilla trendeillään joukosta. Valikoima ei tarjoa vain upeita koruja, vaan myös tyylikkäitä laukkuja ja pehmeitä huiveja. Miten voisin kohentaa asuvalintaani? Suoraan kysymykseen suora vastaus: Pieces-asusteilla tietysti! Ja miksi sitten juuri Pieces? Koska Pieces ei tarjoa vain perusasusteita. Jos etsit virkistävää vaihtelua, löydät Piecesiltä haluamasi! Pikku vinkkinä: Pieces tarjoaa kivoja juttuja myös vaatekerran alle. Tavanomaisen hipsterihössötyksen lisäksi Pieces-valikoimissa on myös upeita alusvaatteita – kannattaa tsekata!

Piecesin hittituotteita ovat...

... #1 viitat! Viitat ovat tällä kaudella ehdoton must! Piecesiltä löydät niin huipputrendikkäät ja suoraviivaiset viitat kuin neulotut ponchot – millaisista sitten itse pidätkin. Käytännöllinen vinkki: Jos haluat somistaa viittaasi trendikkäällä vyöllä, valitse se Pieces-valikoimista!

... #2 nilkkurit! Asusteiden ohella Pieces-mallistoon kuuluu myös upeita nilkkureita. Yhdistä ne edellä mainittuun viittaan, tai – jos pidät enemmän rock-henkisestä tyylistä – nahkatakkiin ja pehmeään neulepipoon. Nämä kaikki löydät Piecesiltä! Piecesin ruutukuvioinen kaulaliina sopii muuten hyvin yhteen myös nahkatakin kanssa.

... #3 käsilaukut! Tyylikäs käsilaukku viimeistelee asun kuin asun. Piecesin aidosta nahkasta valmistetuilla käsilaukuilla osut tällä kaudella oikeaan. Käytännöllinen vinkki: Useimmissa laukuissa on irrotettavat ja pituudeltaan säädettävät remmit, jotta voit ripustaa laukun tyylikkäästi roikkumaan tai kantaa sitä rennosti olalla. Tähän sopii hyvin statement-koru, joka ei jää huomaamatta suurenkaan laukun rinnalla. Myös hienostuneemmista koruista pitävät löytävät valikoimasta suosikkinsa.