Rakastatko mekkoja, jotka korostavat feminiinisyyttäsi? Paper Dolls -mekot ovat täynnä ultrafeminiinistä flairiä, upeita yksityiskohtia ja imartelevia siluetteja. Lontoolainen brändi tarjoaa hienostunutta brittimuotia, jossa vintage ja uusimmat trendit yhdistyvät kauniisti. Vienosti tuulessa hulmuava helma vai kauniisti kurvejasi korostava kotelomalli? Löydät valikoimasta upeita mekkoja juhlaan, toimistolle ja myös vapaa-aikaan tuomaan uutta säpinää.

Paper Dolls on täynnä uusimpia trendejä ja vintage-tunnelmaa

2013 aloittanut Paper Dolls on nuori, mutta sillä on vanha sielu. Se ammentaa inspiraatiota paperinukeista, joilla lapset saavat leikkiä unelmapukuleikkejään. Omistitko sinäkin sieviä paperinukkeja lapsena? Tai ehkä et edes tiedä, mitä paperinuket ovat. Paper Dolls -mekot sopivat kaiken ikäisille naisille, niin kypsemmille, jotka kaipaavat hillityn arvokasta tyyliä, kuin nuorille, jotka kaipaavat tyrmäävää mekkoa illan bileisiin. Yhteistä Paper Dolls -naisille on se, että he arvostavat tyylikkyyttä ja naisellisuutta. Brändin mekoissa näkyy vahvasti vintage-tunnelma. Inspiroiko sinuakin 50-luvun ladylike-tyyli? Tai ehkä kaipaat mekkoosi röyhelöitä joko helmaan tai dekolteelle. Pitsiset yksityiskohdat korostavat kauniisti naisellisen herkkää tyyliä. Voit joko valita hillityt puolipitkät hihat tai paljastaa trendikkäästi kauniit olkapääsi. Mekkojen polvipituisuus varmistaa, että lookista ei tule liian seksikäs.

Paper Dolls -mekot hehkuvat upeissa väreissä

Paper Dolls -mekot erottuvat paitsi ultranaisellisella tyylillään myös raikkailla väreillään. Suloiset sorbetti- ja karkkivärit sekä pastelliset sävyt tekevät mekoista feminiinisiä. Kokeile raikkaan turkoosin ja sinisen sävyjä tai trendikästä keltaista. Villinä kukkivat kukkaprintit ovat naisellisen brändin erityisalaa, ja niillä luot kauniin signature-tyylin niin juhlaan kuin kesäpäivän jäätelötreffeille. Mekkoja ei kannata jättää vain kesään, vaan pue upeat kotelomekot toimistolle ympäri vuoden. Voit suosia tummempia sävyjä talviaikaan – löydät myös hillitympiä kukkaprinttejä, joissa on tummapohja! Pitsiset yksityiskohdat, jännittävät helmat ja kauniit leikkaukset tuovat yksivärisiinkin mekkoihin näyttävyyttä, joka tuo hillitympäänkin asiatyyliin bleiserin kanssa uniikin ilmeen. Paper Dolls valmistaa myös kauniita jalkineita, jotka on helppo stailata sen mekkoihin. Korolliset avokkaat ja sandaalit ovat täynnä upeita, ultranaisellisia yksityiskohtia.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista