Mallisto

7 325 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Only on trenditietoisten naisten luottobrändi. Siihen on monta hyvää syytä, nimittäin Onlyn designerit seuraavat herkeämättä naisten muodin viimeisimpiä virtauksia, merkin vaatteet ovat laadukkaita ja valikoima hurmaavan laaja. Brändi hallitsee suvereenisti niin katumuodin kuin huolitellummankin urbaanin tyylin - siinä yhdistyvät siis kaikki lempimerkin ominaisuudet!

Only luo trendikästä katumuotia

Rakastetun naistevaatebrändin mittavaan mallistoon kuuluvat kaikki katumuodin klassikkoelementit parkatakeista tummansinisiin farkkuihin, chinoihin ja collegepaitoihin. Kaikkia niitä leimaa ehdottoman ajankohtainen värimaailma ja muotoilu. Lisäksi valikoimissa on kuumimpia katumuodin elementtejä, kuten hurmaavia bombertakkeja sekä vajaamittaisia kangashousuja. Se tarkoittaa sitä, että Onlyn valikoima mahdollistaa monenlaisilla tyyleillä leikittelyn! Korkeavyötäröiset farkut ja harmaa collegepaita eivät vaadi seurakseen muuta kuin klassikkotennarit, ja ajaton katutyyli on valmis. Huippumuodikas kokonaisuus taas loihditaan yhdistämällä slim fit -farkut, ihoa myötäilevä toppi ja bombertakki. Viimeistele kokonaisuus virtaviivaisilla sporttitennareilla. Naisellisempi ilme puolestaan syntyy, kun korvaat farkut kangashousuilla ja tennarit somilla retrohenkisillä kangastossuilla.

Only luottaa ajankohtaiseen ja moderniin naisten muotiin

Onlyn varaan voi myös rakentaa huolitellumman ilmeen. Naistenmerkin valikoimissa on nimittäin runsaasti erilaisia paitapuseroita, kangashousuja ja neuletakkeja. Niitä yhdistelemällä on helppo luoda raikkaita kokonaisuuksia: tyylikkäiden vaatteiden värimaailma on harmoninen, ja paitojen ja housujen leikkaukset ovat ajankohtaisia. Yhdistä siis kevyt ja trendikkäästi kuvioitu paitapusero vajaamittaisiin chinoihin ja ballerinoihin, ja luo kokonaisuuteen huoliteltu sävy heittämällä hartioillesi klassinen neuletakki. Minimalistinen ja linjakas ilme taas vaatii ryhdikkään paitapuseron seuraksi leveitä kangashousuja sekä klassisia kävelykenkiä. Onlyn hurmaavaan hamevalikoimaan kuuluu niin trendikkäitä kynähameita kuin rentoja A-linjaisiakin hameita, ja juhlienkin tullen merkkiin voi luottaa. Only hallitsee erinomaisesti niin suloisten mekkojen kuin hienostuneiden hameidenkin luomisen.

Yhdistele ja sekoita

Merkki trendikkyydestä ja omintakeisuudesta

Luo oma persoonallinen tyylisi ONLY-vaatteilla

Oli tyylisi hienostunut ja naisellinen tai persoonallinen ja näyttävä, Only tarjoaa sinulle lukuisia luomuksia vaatekaappiisi lisättäväksi. Tämä tanskalainen vaatemerkki on pysynyt muodin hermolla jo vuodesta 1995, luoden toinen toistaan ihanampia mallistoja, joissa on aistittavissa niin tuoreimmat trendit kuin ajaton kauneus. Only-vaatteista löydät varmasti jotain juuri sinun tyyliisi sopivaa, jolla luoda uniikkeja ja kiehtovia asukokonaisuuksia helposti ja vaivattomasti.

Only aloitti matkansa muotimaailmassa nuorekkaana farkkumerkkinä, mutta valloitti sittemmin kaikkien trenditietoisten sydämet laajentamalla kokonaisvaltaisesti naisten pukeutumiseen. Valikoimissa on kaikkea hameista ja paidoista, asusteisiin ja koruihin. Kaipasitpa jotain pientä kivaa arkeen tai eleganttia tyylikkyyttä juhliin, tästä valikoimasta löydät varmasti jotain mihin ihastua.

Only-mallistot yhdistävät täydellisen istuvuuden ja käytännöllisyyden trendikkäisiin yksityiskohtiin ja viimeisimmän muodin mukaisiin malleihin, jotka takaavat lookisi olevan aina ajan tasalla. Perus t-paidat muuttuvat mielenkiintoisiksi hauskoilla printeillä ja yksinkertaisetkin mekot näyttäviksi upeilla kuoseilla. Onlyn valikoimista kokoat sinulle täydellisesti sopivan asun, joka kääntää katseita juuri oikeista syistä.

Rento ja räväkkä poikatyttö viihtyy huolettomassa hihattomassa, jonka kaveriksi sopivat täydellisesti niin kulutetut farkut kuin värikkäät kangashousut. Tyttömäinen mutta tyylikäs asukokonaisuus syntyy hienosti korkeavyötäröisellä minihameella ja hempeän värisellä neulepaidalla. Trendikkäällä hatulla lisäät persoonallisen kosketuksen. Tyylikäs mekko saa lisää asennetta näyttävästä nahkatakista ja sopii hienostuneisiinkin tilaisuuksiin kauniilla asusteilla ja koruilla varusteltuna. Asiallisen mutta muodikkaan lookin luomiseksi kokeile kauluspaidan yhdistämistä siistiin collegepaitaan ja viimeistele esimerkiksi metallisella kaulakorulla sekä pitkällä olkahihnalla varustetulla laukulla. Vain mielikuvitus on rajana, ihanien asukokonaisuuksien luomisessa Only-vaatteilla!