Kun perheen pienimmät ovat hyvällä tuulella, heidän pyyteetön elämänilonsa tarttuu helposti aikuisiinkin. Noé & Zoën lastenvaatteet ovat ihanan pehmeitä iholla. Niiden joustavuus ja mukavat materiaalit tekevät pukemisesta miellyttävää. Hempeissä kuoseissa toistuvat perinteiset aiheet, kuten tähdet, eläimet tai geometriset kuviot.

Noé & Zoë suunnittelee ihanat vaatteet lapsille ja vauvoille

Näistä pehmeistä lastenvaatteista on vaikea olla pitämättä. Noé & Zoë tuo takaisin sen, mikä monen vanhemman mielestä on viime aikoina puuttunut lasten pukeutumisesta: lapsuuden. Ihanat, herkät värit, kuten luonnonvalkoinen ja hillityt sinisen ja punaisen sävyt, kuuluvat merkin värikarttaan. Pienten ja vähän isompienkaan lasten ei vielä tarvitse näyttää aikuisilta: tärkeintä on, että vaatteet istuvat hyvin päälle ja taipuvat kaikenlaisiin puuhiin niin päiväkodissa, koulussa kuin kotonakin. Touhukkaat juniorit eivät ehdi joka välissä vaihtaa vaatteita, joten on tärkeää, että samat vaatteet käyvät kaikkeen tekemiseen ja näyttävät samalla tyylikkäiltä ja ajankohtaisilta. Vauvoille berliiniläismerkki tarjoaa muun muassa unipusseja, käteviä bodeja ja söpöjä pikku myssyjä – emmehän malta jättää niitä muille!

Hempeät ja lempeät lastenvaatteet

Ihastuimme oitis Noé & Zoën joustaviin ja helppohoitoisiin lastenvaatteisiin. Niiden lempeät kuosit suorastaan kutsuvat ottamaan vauvan tai pikku taaperon syliin! Kauniisti mutta hillitysti kuvioidut potkupuvut ja paidat saavat meidät odottamaan kutsua vauvajuhliin. Minkähän asun valitsisimme uudelle tulokkaalle? Näistä vaatteista tekee kyllä mieli yhdistellä useampikin vauvanasu. Mutta mitä viedä tuliaisiksi isosiskolle tai -veljelle, joka haluaa erottua pikkuväestä? Ajankohtaiset leggingsit raidoin tai geometrisin kuvioin ovat oikea valinta tytölle, joka pitää mekoista, tunikoista tai pitkistä neuleista. Röyhelöhame tekee tytöstä hetkessä prinsessan, trikoohame päällä taas voi kieppua huolettomasti rekillä tai kiivetä vaikka puuhun. Pojat pitävät rennoista trikoohousuista sekä paidoista ja huppareista, joiden kuviot kertovat rohkeudesta ja vallattomasta menosta. Näihin lastenvaatteisiin kannattaa todellakin tutustua!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua