Mallisto

Suositut filtterit
817 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Todellinen retkeily- ja ulkoiluvaatteiden klassikkomerkki Napapijri tarjoaa tyylikästä vapaa-ajan muotia koko perheelle. Huolimatta logossa esiintyvästä Norjan lipusta ja suomen kieleltä kuulostavasta nimestään, ei yritys suinkaan ole kotoisin Pohjoismaista. Napapijri sai alkunsa Italiassa, Mont Blancin juurella vuonna 1987, alun perin valmistaen laukkuja. Vuosi 2004 oli merkittävä brändille, sillä silloin se siirtyi amerikkalaisomistukseen. Logossa ja monissa tuotteissa esiintyvä Norjan lippu symboloi Euroopan pohjoisinta maata ääriolosuhteineen ja suurenmoisine maisemineen, ja sieltä on kotoisin monia suuria 1900-luvun tutkimusmatkailijoita. Yritys ammentaakin inspiraationsa nimenstä mukaisesti napapiireiltä, huikeista maisemista ja legendaarisilta tutkimusretkeilijöiltä.

Napapijri erottui muista uudenlaisella ajattelutavallaan yhdistää innovatiivisia materiaaleja tarkkaan harkittuun tyyliin. Laukkuja valmistava innovoija on laajentanut vuosien varrella vaatteisiin ja asusteisiin lanseeraten myös kenkämalliston vuonna 2007. Edelleenkin yritys kulkee omaa tietään ja on uskollinen alkuperäiselle ajatukselle luoda tyylikästä retkeilymuotia. Vuonna 2003 brändi teki yhteistyötä muotisuunnittelija Karl Lagerfeldin kanssa, ja tästä yhteistyöstä syntyi eksklusiivinen versio ikonisesta Skidoo-takista.

Napapijri - laadukkaita klassikkovaatteita kaupunkiin ja luontoon

Napapijri on nykyään kokonaisvaltainen muotimerkki, jonka valikoimista löydät asut niin kaupungille kuin luontoonkin. Vaatteet ovat täydellisiä sinulle, joka rakastat perinteistä kumpuavaa tyyliä moderneilla materiaaleilla toteutettuina. Merkin tuotteilla pystyt luomaan esimerkiksi boheemin kaupunkilaistyylin tai retrovaikutteisen retkeilijälookin. Malliston vaatteet taipuvat moneen ja kauluspaitoja voit hyvin käyttää myös toimistollakin. Vaatteiden ja asusteiden värimaailma toteuttaa pääasiassa luonnonläheistä väripalettia. Norjan lippu vilahtelee tiuhaan esimerkiksi t-paidoissa ja asusteissa.

Tyypillistä merkille on old school -retkeilytyyli, jonka ympärille koko brändi on rakennettu, ja joka sittemmin on saanut raikasta ja modernia ilmettä rinnalleen. Takeissa, kauluspaidoissa ja huppareissa on käytetty runsaasti brändin erilaisia logoja vahvistamaan Napapijri-identiteettiä. Maanläheisten beigen, ruskean ja harmaan viereltä löydät murrettuja värejä, kuten petroolinsinistä sekä vahvoja piristevärejä kuten mansikanpunaista ja sitruunankeltaista. Naisten mallistosta löytyy myös trendikkäitä pastelleja, esimerkiksi vaaleankeltaisena ja -punaisena. Hanki nyt Napapijrin laadukasta vapaa-ajan muotia koko perheelle!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista