Naketano on Saksan Essenistä kotoisin oleva vaatemerkki, joka valmistaa urbaania ja äärimmäisen mukavaa muotia. Malliston vaateet ovat etenkin nuorille suunnattuja, yksityiskohtaisia luomuksia, joihin ei voi olla ihastumatta. Näiden katu-uskottavien takkien, huppareiden ja paitojen tyyli erottuu edukseen selkeydellään ja omalaatuisuudellaan. Naketano-vaatteita on helppo yhdistellä sopimaan moniin tilanteisiin. Näissä vaatteissa voit huoletta mennä töihin tai ulos ystävien kanssa ja näytät varmasti hyvältä. Malliston tuotteita näkee katukuvassa etenkin syys- ja talviaikaan, sillä varsinkin takit ovat lämpimiä, hyvälaatuisia ja muodikkaita.

Naketano – rentoa tyylikkyyttä arkeen

Naketano valmistaa vaatteita niin miehille kuin naisille. Nämä hupparit, neuleet, puserot ja takit ovat sopivia arkeen ja rentoon juhlaan. Mallit, leikkaukset ja värit ovat monipuolisia ja erilaisia, joten jokaiselle löytyy miellyttävä vaihtoehto. Jokaisessa vaatekappaleessa on jokin katseen vangitseva yksityiskohta: takeissa on jänniä taskuja ja kivoja leikkauksia ja huppareissa kauniit resorit. Naisten t-paidat ja hupparit on tehty tyköistuviksi, ja ne tuovatkin esille pitäjänsä naisellisuuden. Vaikka mallistossa on paljon eri värejä, pysyttelee värimaailma silti pääosin tummissa ja rauhallisissa väreissa, kuten harmaassa, mustassa ja sinisessä.

Naketanon vaatteita voit yhdistellä rennon huolettomasti. Miehille sopiva arkinen yhdistelmä syntyy tennareista, farkuista ja malliston pehmeästä hupparista tai neuleesta. Naiset löytävät kauniisti leikatun, hihattoman trikoomekon juhlaan. Arkiasun naiset saavat yhdistämällä esimerkiksi ballerinat, legginsit ja pitkähelmaisen t-paidan. Näitä vaatteita ei tule ottaa liian vakavasti, vaan valita itselleen sellainen asu, joka on rento, toimiva ja mukava.

Zalandon Naketano-valikoima on laaja ja monipuolinen. Löydät vaivatta itsellesi sen, mitä ikinä etsitkin. Naketanon vaatteet on tarkoitettu käytettäviksi ja tekemään elämästä hauskaa ja mukavaa. Tästä mallistosta muodostuu helposti uusi lempparisi!

Tutustu myös

Naketano on tuotemerkki, joka tekee katu-uskottavaa ja äärimmäisen mukavaa muotia. Jännittävät leikkaukset, tyylikkäät värit ja laadukkaat materiaalit takaavat, että Naketano-vaate on mitä todennäköisimmin tuleva lempivaatteesi, jota aina käytät mielelläsi. Naketanon malliston osat ovat yhdisteltävissä ja myös värisävyt sopivat erilaisiksi kokonaisuuksiksi juuri sinun tyyliäsi noudattaen! Kuten tuotemerkin pääsuunnittelija Nicole Christensen toteaa, hänelle paras palkinto tehdystä työstä on, kun hänen piirustuspöydällään syntynyt vaate muodostuu jonkun lempivaatteeksi. Vaikka Naketano-vaatteet ovat mukavia pitää päällä, ulkonäöstä ei ole tingitty, vaan joka vaatteessa on jokin juju, joka kiinnittää huomion. Hauskanmallinen kaulus tai hupparin helman kerroksellisuus tekevät merkin tyylistä tunnistettavan ja houkuttelevan - mukavuudesta tinkimättä! Kuka on sanonut, ettei katumuoti voi olla salonkikelpoista? Brändin vaatteissa voit huoletta käydä töissä tai mennä istumaan iltaa ystävien kanssa ja olla aina kauniisti pukeutunut. Jollet ole vielä tunnustautunut Naketano-heimoon kuuluvaksi, nyt on korkea aika liittyä!

Nauti elämästä huolettomasti Naketanon tyyliin!

Zalandon verkkokauppa tuo Naketano-kokoelman suoraan sinun ulottuvillesi ja aina kotiisi saakka! Valikoimistamme löytyy niin miehille kuin naisille tarkoitettuja asuja. Joko olet käynyt tutustumassa? Hupparit, pusakat, naisten topit ja mekot ovat käyttökelpoisia niin arkeen kuin juhlaan. Jokaiselle vartalotyypille löytyy sopiva leikkaus. Samoin värivalikoimista löytyy varmasti meille jokaiselle miellyttävä vaihtoehto. Naketanon vaatteiden yhdisteltävyys ja huolettomuus tekevät niistä meidän jokaisen lempivaatteita, jotka eivät taatusti jää turhina lojumaan kaapin perukoille. Nämä vaatteet on tehty käytettäviksi ja tekemään meidän elämästämme hauskempaa ja mukavampaa! Tutustu rohkeasti brändin valikoimiin ja etsi sieltä juuri sinun lempivaatteesi. Onko se viehättävän naisellinen collegepaita erikoisella kauluksella vaiko reilut verryttelyhousut ja poikamainen ruutupaita? Kenties se onkin collegemekko kätevillä taskuilla? Tai kaikki edellämainitut? Älä enää mieti, vaan heittäydy rohkeasti Naketano-ihmiseksi! Mukavuus, huolettomuus ja trendikäs ulkonäkö takaavat, että Naketano-vaate on ostos, jota et kadu.