Urheilu

Naisten urheilulaukut

Hinta
7
7
280
280
Käyttövinkki

260 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/4
ALPHA - Urheilukassi - flint grey/black/white GOOD - Urheilukassi - black/white DRUM - Urheilukassi - gym red/black/white KARI - Urheilukassi - ebony LINEAR PERFORMANCE - Urheilukassi - black/white FOUND SHOULDER BAG - Urheilukassi - black/medgre UNDENIABLE - Urheilukassi - black BASE CAMP DUFFEL M - Matkakassi - dark blue BRASILIA S DUFFEL - GFX - Urheilukassi - space blue/black/white LINEAR - Urheilukassi - collegiate navy Urheilukassi - black/visor grey AURALUX CLUB - Urheilukassi - black/black/white BRASILIA S DUFFEL - GFX - Urheilukassi - anthracite/black/(white) BRASILIA - Urheilukassi - flint grey/black/white BHAKTI - Urheilukassi - silver LINEAR - Urheilukassi - rednit/mysrub BASE CAMP DUFFEL - Matkakassi - red/black FUNDAMENTALS - Urheilukassi - lapis blue GYMSACK - Urheilulaukku - flint grey/black/white Urheilukassi - black/utility black IC BASE CAMP DUFFEL - Matkakassi - grey BIG WORDMARK TOTE - Urheilukassi - black UNDENIABLE - Urheilukassi - tropic pink BETTER - Urheilukassi - dark green PERFORMANCE TEAMBAG - Urheilukassi - energy pink/white CLASSIC DUFFEL BAG 50L - Urheilukassi - turquoise EMMA - Urheilukassi - black Urheilukassi - black/vista grey BARDU - Olkalaukku - tnf black GYMSACK - Urheilulaukku - dark blue black IC BASE CAMP DUFFEL - Matkakassi - black LINEAR - Urheilukassi - trace olive/black SMALL DUFFEL - Urheilukassi - grey ALPHA - Urheilukassi - rot/schwarz PICCADILLY - Urheilukassi - black BRASILIA S DUFFEL - GFX - Urheilukassi - binary blue/black/white Urheilukassi - midnight navy BETTER SOL - Urheilukassi - black/white/black 3 STRIPES PERFORMANCE - Urheilukassi - black/vista grey FOUNDATION GRIP - Urheilukassi - black FOUNDATION - Urheilukassi - black VAPOR - Urheilukassi - black/volt/metallic silver BEST - Urheilukassi - black/black/white FOUNDATION - Urheilukassi - pink Urheilukassi - night steel/gun metal/black Urheilukassi - black/utility black ROLLING THUNDER 19 - Matkalaukku - tnf black CHAKALA - Urheilukassi - silver Urheilukassi - clay red/lucky orange/gun metal BASE CAMP DUFFEL XS - Matkakassi - blue/black WASCHSALON - Toiletti-/meikkilaukku - black Urheilukassi - visgrey/black/white GR 2 - Urheilukassi - black/white/rednit STYLE FOUND - Urheilukassi - black VALPARAISO - Olkalaukku - black BARREL S - Matkakassi - black LINEAR PERFORMANCE - Urheilukassi - black/white FAV TOTE BAG - Urheilukassi - carbon/black ROLLING THUNDER - Matkakassi - black BASE CAMP - Toiletti-/meikkilaukku - tnf black

Urheiluvälineiden ja -varusteiden merkitys korostuu ja ominaisuudet kehittyvät kaiken aikaa, minkä takia myös urheilulaukut ovat nousseet entistä tärkeämpään rooliin. Urheilussa oikeanlaiset välineet ovat sekä treenien sujuvuuden että tulosten kannalta ehdottoman tärkeitä, ja näiden välineiden kuljettamiseen kannattaa käyttää juuri tähän tarkoitukseen suunniteltuja urheilulaukkuja. Lajista riippuen urheilussa tarvittavat varusteet voivat myös olla hyvinkin arvokkaita. Siksi treenikassiksi on syytä hankkia sellainen laukku, jossa varusteet pysyvät kuljetuksen aikana turvassa ja ehjinä. Lentomatkailua varten tehdyt urheilulaukut ovat erityisen hyviä hankintoja, jos omia urheiluvarusteita tulee usein pakattua mukaan myös lentomatkoille. Näin kalliit varusteet pysyvät todennäköisemmin kunnossa matkan aikana, eikä ikäviä yllätyksiä tule.

Upeat urheilulaukut viimeistelevät sporttisen tyylin

Hyvä urheilulaukku on sekä käytännöllinen että tyylikäs. Se on laadukas, kestävä ja helppo kuljettaa, mutta parhaimmillaan myös hieno, muodikas ja upean sporttinen; sellainen, jota voi kantaa ylpeänä. Treeneihin on varmasti mukavampi mennä, kun varusteet ovat viimeisen päälle mietitty ja tarvittavat vaatteet ja välineet saa sujautettua itselle mieluisaan ja sopivaan treenikassiin. Nykyään erilaisia urheilulaukkuja on onneksi saatavilla niin paljon, että jokaiselle löytyy varmasti mieluinen. Jos lisäksi sattuu harrastamaan useampaa kuin yhtä urheilulajia, eri lajeja varten kannattaa hankkia omat urheilulaukkunsa; esimerkiksi golfissa tarvitaan aivan erilaisia varusteita kuin vaikkapa joogassa. Ja onhan sekin toisaalta ihanaa, jos omistaa pari samanlaista tai samantyylistä urheilukassia eri väreissä. Näin samaan tarkoitukseen käytettävää urheilulaukkua voi vaihtaa päivän treeniasun mukaan, ja samalla pysyä aina yhtä tyylikkäänä!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Oikeanlaiset urheilulaukut suojaavat treenivälineitä ja helpottavat arkea

Aidolla urheilijanaisella on todella läheinen suhde omaan urheilulaukkuunsa, sillä se kulkee mukana useita kertoja viikossa pitäen sisällään kaikki urheiluun tarvittavat asiat, kuten urheiluvaatteet, treenikengät, pyyhkeen ja juomapullon. Yksi tärkeistä ominaisuuksista, joka naisten urheilulaukuissa tulisi olla, ovat taskut, jotta vaatteet, urheilutarvikkeet ja henkilökohtaiset tavarat, kuten puhelin ja avaimet, pysyvät järjestyksessä ja hyvässä tallessa. Meiltä Zalando.fi -verkkokaupasta löydät superlaadukkaat ja monikäyttöiset naisten urheilulaukut huippumerkeiltä, kuten Puma ja Nike, ja ne sopivat mainiosti urheilun lisäksi myös sporttityttöjen arkilaukuiksi tilavuutensa ja tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan trendikkään sporttisen urheilulaukun!

Naisten urheilulaukut pitävät urheiluvarusteesi varmassa tallessa!

Naisten urheilulaukkujen kestävät materiaalit ja vedenpitävät pohjat suojaavat niin lialta kuin kosteudeltakin, jotta varusteesi pysyvät kuivina. Siksi ne ovat täydellisiä myös ottaa vaikka rannalle mukaan! Tyylikkäät muotoilut, hauskat värit ja dynaamiset mallit luovat hyvän mielen matkalla harrastuksiisi ja motivoivat urheilusuoritukseen. Tilaa siis kätevästi ja helposti oma urheilulaukkusi Zalandosta. Tarjoamme sekä ilmaiset postikulut että 30 päivän palautusoikeuden!