Lajittele
  • Merkki
  • Väri
  • Urheilulaji
  • Hinta
  • Kuosi
  • Mallisto
  • Toimitus

23 tuotetta

adidas Supercourt

adidas Supercourt

Shoppaile nyt

Kiireinen kaupunkilaisnainen voi nyt nauttia aamukahvinsa ja smoothiensa tyylikkäästi to-go. Naisten juomapullot ovat täynnä suosikkibrändien trendikkäitä juomapulloja niin kylmille kuin kuumille juomille.

Oli harrastamasi urheilulaji sitten mikä hyvänsä, on erittäin tärkeää pitää huoli tarpeellisesta nesteytyksestä. Urheillessa nousee hiki, jolla keho säätelee ruumiinlämpöä, joten hikoilu liikkeessä on aivan luonnollista. Hikoillessasi luovutat paljon nestettä, jolloin kehossa tapahtuu nestevajaus ja se ei ole lainkaan hyvä asia, varsinkin kun olet urheilemassa. Tärkeään nesteytykseen tarvitaan asianmukainen juomapullo, josta on helppo juoda joko samaan aikaan kun esimerkiksi pyöräilet tai juokset. Vaihtoehtoisesti voit pysähtyä hengähtämään ja samalla juoda ja ehkä ottaa pienen välipalan esimerkiksi hedelmän muodossa. Silloin saadaan nestettä ja energiaa, jotka kumpikin ovat tärkeitä urheillessa. Zalandolla on valikoimassaan juuri sinulle sopivia nesteytyspulloja, joten selaa laajaa valikoimaamme ja tutustu juomapulloihimme.

Vesipullot asianmukaiseen nesteytykseen Zalandolta

Zalandolla on nyt tarjolla käytännöllisiä juomapulloja ahkerille urheilijoille. Näillä voit sammuttaa janosi matkalla, tai vaikka perillä päämäärässäsi. Valikoimamme juomapulloilla on tyylikäs ja erittäin käytännöllinen korkki, jonka voi avata ja sulkea ilman huolta siitä, että se vuotaisi urheilukassiisi tai matkalla pitkin tietä. Meiltä löytyy myös vyötärölle kiinnitettäviä pullonpidikkeitä, joissa on myös tila pienille eväille ja vaikkapa kännykälle ja avaimille. Nämä juomapullot sopivat kuntosalille, jalkapallokentälle, reppuun ratsastaessasi, eli lähes minne vain. Valitse juuri sinulle sopiva versio ja vältyt kuivumiselta ollessasi vaikkapa pyöräilyreissulla tai juoksemassa pidempää lenkkiä. Nämä upeat tuotteet ovat tyylikkään harmahtavia, joten ne sulautuu mukavasti kehon piirteisiin. Samalla kun valitset juomapulloa itsellesi, voit tutkailla hieman jalkinetilannetta, sillä Zalandolla on upeita juoksukenkiä ja juuri kovaan pyöräilyyn tarkoitettuja kenkiä, joten kannattaa selata valikoimaamme huolella.