Lajittele
  • Koko
  • Merkki
  • Väri
  • Urheilulaji
  • Hinta
  • Pintamateriaali
  • Toimitus

22 tuotetta

adidas Supercourt

adidas Supercourt

Shoppaile nyt

Suuntaatko hyvännäköisenä kentällekin? Ammattilaistason jalkapallotarvikkeet täydentävät lajia harrastavien naisten pukeutumistoiveet. Onhan jalkapallo loistava tapa irtautua tiivistahtisesta toimistotyöstä! Ehkä oletkin jo vauhdikkaan lajin ammattilainen, joka ei tingi menevästä tyylistään missään tilanteessa.

Miten selätät arkisen stressin? Potki se pois! Vaihda välillä asiallinen minihame ja bleiseri sporttisiin urheilukamppeisiin. Laadukkaat jalkapallotarvikkeet on suunniteltu sopimaan naisellisiin urheiluasuihin. Urheilusukat ovat tarpeen jokaisessa pelissä, mutta voit ujuttaa urheilullisuutta myös trendikkääseen katutyyliin! Esimerkiksi näyttelijätär AnnaLynne Mccord on pukenut sporttiset polvisukat pikkuruisten farkkushortsien kanssa. Ottaisitko sinäkin yläosaksi olkapäät paljastavan muodikkaan paidan, jonka alta pilkistää hihaton toppi?

Tasokkaat jalkapallotarvikkeet myötäilevät urheilumuotia

Mikä on oma toimenkuvasi jalkapallopelin tuoksinassa? Torjutko tehokkaasti vai hyökkäätkö hurjana ja voitontahtoisena? Kenties kiidätkin keskikentällä. Naisten jalkapallotarvikkeet ovat maailmanluokan huippubrändien suunnittelemia. Logot ja efektit erottuvat selkeästi niiden pinnasta. Erityylisissä säärisuojissa ja maalivahdin hanskoissa on asianmukaista muotoilua. Ota niistä omaan pelityyliisi sopivat jalkapallotarvikkeet. Niiden yksityiskohtiin sointuvat istuvat shortsit ja vartaloa imartelevat pelipaidat. Tokihan yhtenäinen ja silmiinpistävä asukokonaisuus korostaa kauniisti nopeatempoista pelityyliäsi!

Tahdotko julistaa vahvaa naisenergiaa myös energisillä väreillä? Ota ilo irti rohkeista väriyhdistelmistä! Urheilussa riittää intensiivisiä tehovärejä, joilla voit leikitellä mielin määrin. Ideoi vetävät urheilutyylit luovasti, käytä kontrasteja ja monivärisyyttä hyödyksesi. Oletko kuitenkin enemmän hillityn tyylin ystävä? Upeasti väritetyt jalkapallotarvikkeet virkistävät myös yksiväristä tai tummasävyistä peliasua.

Naisten jalkapallo villitsee katsojat vauhdilla ja dramatiikalla. Hyvännäköiset jalkapallotarvikkeet sähköistävät urheilutyylisi! Niihin sopivat myös trendikkäät jalkapallokengät. Lämmittelyyn voit pukea kivannäköisen verryttelypuvun. Olisiko verkkareissasi yhtenäinen ylä- ja alaosa? Voit käyttää luovuutta myös osien yhdistelyssä. Kuljetatko pelivaatteet ja juomapullon merkkibrändin repussa vai muodikkaassa urheilulaukussa? Inspiroidu niiden huipputrendikkäistä kuvioista ja feminiinisistä kukkakuoseista!

Yhdistele ja sekoita