Raikkautta, keveyttä ja lämpöä. Mielenkiintoisia pintoja ja kuoseja. Heleitä värejä ja mieleenpainuvia yksityiskohtia. Söpön tyttömäistä ja klassisen naisellista. Yhtä aikaa sekä retroa että modernia. Feminiinistä ja kasuaalia. Inspiroivaa ja persoonallista. Tätä kaikkea ja paljon enemmän ovat mint&berry -neuleet ja -colleget!

mint&berry -neuleet ja -colleget - urbaania feminiinisyyttä

Onko tyylisi tyttömäisen kepeä ja leikkisä? Kaipaatko pukeutumiseesi raikkaita muotoja ja jännittäviä yksityiskohtia, jotka kiinnittävät katseen ja herättävät mielenkiinnon? Oletko moderni, nuorekas nainen, joka tietää mitä haluaa ja myös saa sen? Siinä tapauksessa et varmaankan epäile valita mint&berry -neuleista ja -collegeista uutta suosikkivaatettasi!

mint&berry -colleget ja -neuleet sisältävät ihastuttavia yläosia, joiden avulla asu kuin asu muuntuu trendikkään naisen yllä upeaksi kokonaisuudeksi. Kauniit palmikkoneuleet sopivat yhdistettäväksi niin farkkujen kuin kellohelmaisten hameidenkin kanssa. Pilkullinen, kauniisti laskeutuva ja suurkaupungin tuulenpuuskissa hulmuava sifonkimekko saa vastapainon valkoisesta pintaleikkisästä puuvillaneuleesta, joka pitää kauniin kantajansa lämpimänä. Klassiset siniset kapealahkeiset farkut saavat näyttävyyttä upeasta, pitkästä puuvillaneuleesta. Pue raikkaan tyttömäisen collegepaidan kanssa vaaleansininen farkkutakki ja mustat farkut sekä kiiltonahkaiset loaferit - tällä asulla pärjäät koko pitkän kevätpäivän luennoista lounastapaamiseen sekä iltapäivän shoppailuhetkeen ystävän kanssa.

Nuorekkaan feminiiniset ja urbaanissa hengessä retrot mint&berry -neuleet ja -colleget piristävät jokaisen tytön ja naisen trendikkään asun, ja inspiroivat kokeilemaan joka päivä jotain uutta ja hauskaa!

Yhdistele ja sekoita