Kengät

Ballerinat

Moni moderni muotimuusa vannoo mukavuuden nimeen. Ballerinat lupaavat kevyiden askelten lisäksi klassista eleganssia. Rakastetun kenkäklassikon voi yhdistellä monipuolisesti eri tyylien kanssa aina tilaisuuden mukaan.
Hinta
7
7
300
300

993 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/12
Ballerinat - schwarz LARKLE - Ballerinat - silver APPLETON - Ballerinat - rose Ballerinat - black Ballerinat - black FULTON - Ballerinat - black MAGDA - Ballerinat - nude IMMEP - Ballerinat - black KENRY - Ballerinat - black WIDE FIT LELISE - Ballerinat - black Ballerinat - multicolor LARMIAR - Ballerinat - pink LARMIAR - Ballerinat - pink Ballerinat - candy VIENNA RUFFLE - Ballerinat - black WIDE FIT JEXY - Ballerinat - gold Ballerinat - red Ballerinat nilkkaremmillä - vernice black MAGDA - Ballerinat - black Ballerinat - camel WIDE FIT HARRIE - Ballerinat - rose IMMET - Ballerinat - rose gold metallic KOUNTING - Ballerinat - rose gold WIDE FIT JABBY - Ballerinat - black Ballerinat - black MALU - Ballerinat - black Ballerinat - nude Ballerinat - black KOUNTING - Ballerinat - dark red WIDE FIT LOOPY - Ballerinat - dark red Ballerinat - black Ballerinat - black KOAT - Ballerinat - black Ballerinat nilkkaremmillä - black APPLETON - Ballerinat - dark blue Ballerinat - pink Ballerinat - perlweiß MARIE - Ballerinat - lips/salmon MALU - Ballerinat - light silver/silver ANGELIS - Ballerinat - black AYELE_ST - Ballerinat - printemps ERIN TRIM - Ballerinat - grey Ballerinat - silver Ballerinat - schwarz Ballerinat nilkkaremmillä - nude MURRAY - Ballerinat - vintage rose ANGELIS - Ballerinat - cirella WILLA BALLET - Ballerinat - mink PIUMA - Ballerinat - navy/black SHADE - Ballerinat - marfil LEO - Ballerinat - arina ANGELIS - Ballerinat - fragola Ballerinat - gold KAGLET 2 - Ballerinat - dark red STUDIO - Ballerinat - oro MONROE - Ballerinat - syra KELVET - Ballerinat - lilac KUBE - Ballerinat - black TARZAN - Ballerinat - arena MARIE - Ballerinat - rose vevey

Ballerinat ovat tyylitaitureiden luottokengät: ne ovat naiselliset, suloiset ja luovat asuun kuin asuun viimeistellyn sävyn! Ballerinojen suosio on pysynyt entisellään siitä asti, kun niistä 60-luvun muoti-ikonien esimerkin myötä tuli naisten suosikkikengät. Silloin kaikkien jaloissa nähdyt klassiset ja sirot ballerinat ovat edelleen suosituin ballerinatyyli, mutta niiden rinnalle on ilmestynyt niin sporttisia kuin urbaaneja ballerinoja.

Ballerinat hurmaavat niin chinojen, farkkujen, kangashousujen kuin hameidenkin seurassa. Niiden myötä rentoon asuun tulee ripaus naisellista tyylikkyyttä, ja toisaalta muodollisempaan kokonaisuuteen ne lisäävät annoksen kepeyttä. Klassikkokengät sopeutuvat lähes mihin tahansa asuun – ja toimivat niin juhlakenkinä, työkenkinä kuin vapaa-ajan kenkinäkin!

Ballerinat ovat ajattomat, somat ja tyylikkäät

Mustat nahkaiset ballerinat pienellä rusetilla kuuluvat klassisen naisten muodin peruselementteihin. Ne eivät poistu muodista koskaan! Ne sopivat niin alimittaisten housujen kuin A-linjaisten hameidenkin seuraksi. Vai yhdistätkö ne sittenkin revittyihin boyfriend-farkkuihin? Mitä ikinä teetkin, ballerinojen kanssa on mahdoton mennä pieleen!

Ballerinat kuuluvat myös modernin urbaaniin pukeutumiseen. Kiiltonahkaiset, pienellä korolla varustetut ballerinat sopivat muodollisemman asun seuraksi, samoin kuin teräväkärkiset mallit. Tennareita muotokieleltään muistuttavat tasapohjaiset kangasballerinat ovat puolestaan lomakengät vertaa vailla. Ne sopivat niin purjehdusretkelle kuin piknikillekin. Yhdistä ne esimerkiksi pikeepaitaan ja kangashousuihin tai trendikkääseen trikoomekkoon!

Ballerinojen ei myöskään tarvitse suinkaan olla hillityt. Valikoimassa on runsaasti näyttävästi kuvioituja malleja sekä erilaisin soljin ja remmein viimeisteltyjä malleja. Materiaalit puolestaan vaihtelevat kankaasta mokkaan ja nahasta lakeriin!

Tutustu myös

Naisten ballerinat ovat joka kesän hittituote. Nämä perinteisesti balettitanssijoiden käyttämät jalkineet ovat jo vuosien ajan kuuluneet naisten peruskenkävalikoimaan. Tyyli-ikoni Audrey Hepburn otti nämä ihastuttavat jalkineet arkikäyttöön jo vuonna 1957 yhdistämällä ballerinat tiukkoihin farkkuihin, ja tämä sama tyyli on lähes 60 vuoden jälkeen trendikkäämpi kuin koskaan. Ballerinat on helppo yhdistää niin hameisiin kuin housuihinkin. Kun haluat säästää jalkojasi korkokenkien rasitukselta, voit hyvin sujauttaa jalkoihisi ballerinat myös kesäisiin juhliin. Myös pitkien työpäivien ajaksi ballerinat ovat aina tyylikäs mutta jalkaystävällinen valinta. Ballerinojen suuren suosion ansiosta useimmilla kenkävalmistajilla on jo oma ballerinakokoelmansa, joten ballerinojen faneilla ei suinkaan ole puutetta valinnanvarasta. Päinvastoin, moni naisista haluaisi varmasti valita itselleen useammatkin ballerinat niiden huimaavasta valikoimasta!

Ballerinat - kesän ehdottomin hankinta!

Nyt voit hankkia itsellesi helposti netistä yhden tai miksei jopa useammankin parin näitä naisellisia ja trendikkäitä kenkiä. Lähes jokaiseen asuun sopivat ballerinat tekevät pukeutumisesta helppoa. Vaikka ballerinojen perusmalli onkin kaikissa kengissä sama, on niissä myös paljon eroavaisuuksia, joiden mukaan olemme jaotelleet suuren ballerina-valikoimamme. Voit halutessasi erikseen tutustua muun muassa varrellisiin, taitettaviin tai erilaisilla remmeillä varustettuihin ballerinoihin tai sitten laajaan klassisten ballerinojen valikoimaan. Valikoimastamme löydät myös huipputrendikkäät avokärkiset ballerinat. Yhdistä ballerinat kesäisen vapaa-ajan mekon tai paitamekon kanssa ja täydellinen kesäasusi on valmis! Zalandon verkkokauppa tarjoaa satojen eri ballerinojen valikoiman, josta löydät varmasti mieleisesi. Ehkä mielessäsi onkin jo tietyn tyyppiset ballerinat? Silloin voit asettaa hakuehtoihin lempivärisi, -materiaalisi tai suosikkimerkkisi erikseen, jolloin sinun on nopeampi löytää juuri se täydellinen kenkäpari. Muistathan, että toimitamme tuotteesi ilmaiseksi ja tarjoamme myös 30 päivän palautusajan.

Ballerinat - pieni osa jokaisen naisen kaukaista unelmaa!

Ballerinat ovat klassisen kauniita jalkineita, jotka ovat palvelleet naisten jalkoja jo 1950-luvulta lähtien. Inspiraatio näihin suloisiin kenkiin on saatu balettikenkien upeasta muotoilusta ja niiden romanttisesta imagosta. Kuka nainen ei olisi joskus lapsena haaveillut balettitanssijan urasta? Varmasti lähes jokaisella on joskus ollut unelmia sipsutella sirosti tyllihame päällä kuuluisimpien klassisten teosten tahdissa. Harvalle nämä unelmat toteutuivat, mutta osan tuosta haaveesta voi toteuttaa vielä aikuisiälläkin pukeutumalla kauniisiin ballerinoihin. Nämä kengät ovat äärimmäisen mukavat sekä käytännölliset ja voit tuoda niillä asukokonaisuuteesi söpön vivahteen tyttömäisyyttä. Ballerinoista on muodostunut oleellinen osa jokapäiväistä pukeutumista, ja ne soveltuvat loistavasti sekä arkeen että juhlatilaisuuksiin.

Tyylikkäät ballerinat pelastavat minkä tahansa asukokonaisuuden

Tämän päivän kenkämuoti tarjoaa naisille lukuisia erityyppisiä ballerinoja joka tilanteeseen. Voit valita kevyiden kesäballerinojen ja suojaavampien mallien välillä oman tarpeesi ja tyylisi mukaisesti. Klassiset ballerinat ovat suosituin malli; niiden pelkistetty ja käytännöllinen muotoilu soveltuu loistavasti rentoon vapaa-ajan viettoon, hienompiin juhlatilaisuuksiin sekä siistiin sisätyöhön, kuten toimistoympäristöön. Monet naiset ovatkin turvautuneet näihin monikäyttöisiin kenkiin jokapäiväisessä arjessa, sillä ne on helppo sujauttaa aamulla jalkaan ja tuntuvat kevyiltä sekä mukavilta koko työpäivän ajan! Saatavilla on myös paljon muita malleja, joiden erityinen muotoilu tuo toiminnallisuutta ja persoonallista tyyliä jalkineiden ilmeeseen. Valitse varrelliset ballerinat, kun haluat tennarimaisemmat kengät viileämmille säille, tai laita jalkaasi nilkkaremmilliset ballerinat, joissa nilkan ympärille tuleva remmi myös varmistaa, että kengät pysyvät jalassa tukevasti. Yhdistele ballerinoja farkkujen, legginsien tai hameiden kanssa. Vain mielikuvitus on rajana, ja lopputulos on aina yhtä ihastuttava!