Asusteet

Naisten käsineet

Hinta
11
11
570
570

301 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/4
CHALLENGE - Sormikkaat - anthracite Lapaset - light grey Lapaset - grey twist Sormikkaat - black Sormikkaat - classic camel Sormikkaat - black Lapaset - grey Sormikkaat - nightshade IGLU - Lapaset - rosewood Lapaset - anthracite Sormikkaat - black Sormikkaat - burgundy CHUNKY GLOVES - Lapaset - blue Sormikkaat - red WUDIEN - Sormikkaat - black Sormikkaat - red Sormikkaat - black DOLLY BOW - Sormikkaat - light grey ONLASTA GLOVES - Sormikkaat - cameo rose ONLPEA MITTENS - Lapaset - dark grey melange Sormikkaat - black PCJUNIS GLOVE - Sormikkaat - black VMANIE - Sormikkaat - tobacco brown Kynsikkäät - cassis SPORTY - Sormikkaat - dark red Sormikkaat - flanell POLETTE GLOVE LONG - Sormikkaat - black CLASSIC TURN CUFF GLOVE - Sormikkaat - stormy grey Sormikkaat - grey melange HALF BOW GLOVE - Sormikkaat - cream Sormikkaat - grey Sormikkaat - bone ONLAVA SHINY MITTENS - Lapaset - black Sormikkaat - black Sormikkaat - medium grey JULLIAN - Sormikkaat - black WATCH - Sormikkaat - black Sormikkaat - chestnut CORSETED GLOVE - Sormikkaat - black SPACE LEATHER GLOVES - Sormikkaat - black patent MITT - Kynsikkäät - light grey GLOVES BOTANIC - Sormikkaat - black ALIJA GLOVES - Sormikkaat - iron grey melange Lapaset - light orange GROUND WOMEN TOUCH - Sormikkaat - tan EMMA GLOVES - Sormikkaat - mushroom NEW ODINE - Sormikkaat - black EDELKLASSIKER - Sormikkaat - granat ONLANIA GLOVES - Sormikkaat - black BRITA SMART GLOVE WITH POMS - Sormikkaat - black CITY TOUCH - Sormikkaat - black JULLIAN - Sormikkaat - light grey PCJONJA GLOVE - Sormikkaat - black PARIS GLOVE GLITTER - Kynsikkäät - black Sormikkaat - brown CHUNKY FINGER LESS GLOVE - Kynsikkäät - blue VMFURY GLOVES - Sormikkaat - black GLOVES - Sormikkaat - black SMART QUILTED - Sormikkaat - taupe UPOIS - Sormikkaat - gris chine

Ihailetko tuoreita kynsiäsi, jotka juuri kävit laitattamassa kynsisalongissa? Voisiko niitä suojata kauniilla nahkasormikkailla, jotka sopivat myös rakkaimpaan käsilaukkuusi? Naisten käsineet voivat olla asusi kohokohta tai käsiesi käytännöllinen lämmittäjä – oli se kumpaa tahansa, ovat naisten käsineet tyrmäävän tyylikäs yksityiskohta asussasi, jos niin tahdot!

Näin mätsäät naisten käsineet asuusi!

Väreissä on voimaa! Anna rukkaset talven tummentamalle tyylillesi ja ota värit käyttöön! Käsineet ovat täydellinen tapa lisätä väriä muuten tummaan asuun, sillä ylilyöntejä ei tarvitse pelätä hanskojen kokoisen asusteen kanssa. Miten tyyliisi kävisivät klassisen punaiset nahkasormikkaat, jotka ovat todella naiselliset ja räväkät? Niillä tuot villakangastakkisi, kotelomekkosi ja saapikkaidesi luomaan tyyliin va-va-voomia! Turkissomisteet tai tummempi väri, kuten burgundy tai viininpunainen, lisääväät nahkasormikkaisiin entisestään ylellistä eleganssia. Siniset hansikkaat voisivat olla raikas lisä urheilulliseen pukeutumiseen tai katutyyliin. Erilaiset kuviot toimivat sormikkaissa näyttävänä yksityiskohtana.

Mustat nahkahansikkaat ovat klassikot. Turkissomisteet ovat ehdottomasti Pohjolan kylmän talven kanssa yhteen käyvä ehoste. Kauniit yksityiskohdat, kuten vetoketjut, rusetit ja napit toimivat katseen kiinnittäjinä, ja niiden avulla tuot mustiin käsineisiin juuri sen oman tyylinäkökulmasi. Mustan, ruskean ja harmaan ohella neutraaleja ja helposti moneen asuun sovitettavia värejä ovat vaaleat ja pastelliset nuden ja beigen sävyt. Pastellinpunaiset nahkahansikkaat pikkuruisella koristerusetilla ovat feminiinisen sievät ja kuiskuttelevat 50-luvun supernaisellisesta pukeutumistyylistä. Ronskia biker-tyyliä urbaanin naisen pukeutumiseen tuovat trenssin oheen vetoketjulliset käsineet.

Aktiivisen naisen talviseen ja syksyiseen ulkoiluun ja urheiluun sopivat kevyet puuvillahanskat tai paksummat fleece-hanskat ja nahkakintaat. Villaiset käsineet ja lapaset ovat lämpimiä myös paukkuvilla pakkasilla. Moni ihastuu käteviin kynsikkäisiin, jotka jättävät sormenpäät paljaiksi. Puhelimenkin näpyttely onnistuu! Lapasen ja kynsikkään risteytys on vieläkin näppärämpi! Pitkät kyynärpäähän ulottuvat hansikkaat voi vetää suoriksi suojaamaan tai jättää rypylle trendikkään boheemisti.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Torju kylmyys trendikkäillä naisten käsineillä!

Naisten käsineille on Suomessa valitettavasti tarvetta useimpana vuoden kuukautena. Yleensä niitä alkaa hankkia vasta silloin, kun kädet jo palelevat vallitsevassa säässä. Käsineet myös tuppaavat aina katoamaan ja siksi niitä on hankittava lähes joka vuosi uudet parit. Vaikka ehkä toivoisitkin pärjääväsi niitä ilman, ei ole kuitenkaan mitään syytä olla kiinnittämättä huomiota myös käsineiden ulkonäköön. Kaulahuiviin, pipoon ja muuhun asuun sopivat lapaset ja sormikkaat viimeistelevät huolitellun asukokonaisuuden. Naiselliset nahkasormikkaat antavat hyvin tyylikkään vaikutelman ja niitä on myös saatavilla eri väreissä. Trendikkäät ja käytännölliset kynsikkäät sekä kämmekkäät lämmittävät käsiä pitäen sormet vapaina ja tuovat tyyliisi persoonallisen sävyn.

Tutustu nyt naisten käsinevalikoimaamme ja valitse tyylisi mukaisesti joko suloiset villahanskat sopimaan yhdessä paksun talvitakin kanssa tai yhdistä nahka- tai villasormikkaat villakangastakin kanssa. Kovimpia pakkasia varten kaapista on hyvä löytyä myös paksut talvilapaset, jotka suojaavat käsisäsi myös tuulelta ja kosteudelta. Zalando toimittaa tuotteesi aina ilman lähetyskuluja ja tarjoamme sinulle 30 päivän avoimen kaupan, minkä aikana voit palauttaa käyttämättömät tuotteet meille takaisin ja tietysti ilman palautuskuluja!