Asusteet
Laukut
Lompakot & kotelot
Pipot, Hatut & Lakit
Huivit & Kaulaliinat
Käsineet
Kellot
Korut
Vyöt
Kuulokkeet
Sateenvarjot
Muut
Koko
Merkki
Hinta
Väri
Aurinkolasien muoto
216 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/3

Naiset, se aika on täällä taas! Auringonpaiste nostaa hymyn huulille ja katukuvassa näkyvät uusimmat aurinkolasitrendit klassikoita unohtamatta. Kuvittele, että kuljet kohti lempikahvilaasi ja vastaan tulee nuori nainen helmat heiluen, nenällä pyöreät Ray-Ban-aurinkolasit ja päässä keikkuu hattu – miten ihanan boheemilta hän näyttääkään! Entä tuolla hän, jonka vaatetus on tyylikästä mustaa, mutta värikkäät asusteet nostavat lookin aivan uudelle tasolle: peilipintaiset pilottilasit, tennarit ja olkalaukku sävy sävyyn yhdisteltynä. Mietit, että nyt on aika hankkia uudet aurinkolasit!

Naisten Ray-Ban-aurinkolasit ovat klassista muotoilua ajankohtaisilla yksityiskohdilla

Ray-Ban on jo 1930-luvulta lähtien tullut tunnetuksi tinkimättömästä laadusta ja klassisesta muotoilusta. Esimerkiksi klassikkomallit Aviator sekä Wayfarer ovat olleet tuotemerkin valikoimassa jo pitkään, ja suosio jatkuu edelleen. Myös monet musiikki- ja elokuvamaailman naistähdet, kuten Madonna, Rihanna, Jessica Alba ja Emma Watson, täydentävät asunsa Ray-Ban-laseilla. Yksi asia, mitä erityisesti arvostamme Ray-Ban-aurinkolaseissa, on ajaton tyylikkyys yhdistettynä brändin kykyyn uudistaa mallistoaan. Suosittujen aurinkolasimallien hienovarainen päivitys takaa sen, että tyyli ja istuvuus säilyvät, mutta mukana on aina kuitenkin jotain uutta, joka tuo aurinkolasit tähän päivään. Ihastu vaikkapa naisellisiin pisaran mallisiin tai kullanvärisiin kehyksiin, liukuvärjättyihin linsseihin, havanna-kuosiin ja taas pinnalla olevaan retroa henkivään tuplasiltaan.

Ray-Ban kuljettaa tyylillä kohti auringonpaistetta

Sen lisäksi, että Ray-Ban-aurinkolasit antavat silmillesi riittävästi suojaa häikäisyä ja haitallisia auringonsäteitä vastaan, voit häikäistä muita myös tyylilläsi! Tässä muutama helppo vinkki: Tuntuuko joskus siltä, että yöunet jäivät vähiin ja kaupungille on kuitenkin lähdettävä? Lisää pirteän väriset aurinkolasit, joissa on tarpeeksi peittävät tai peilimäiset linssit, ja olemuksesi piristyy välittömästi! Peilaavat linssit vievät katsojan huomion takaisin kohti katsojaa – nerokasta! Onko asussasi kimallusta, kirkkaita värejä tai voimakkaita kuvioita? Rauhoita räväkkää lookkia mattapintaisilla sangoilla varustetuilla aurinkolaseilla, niin saat tasapainoa tyyliin. Onko tänään sporttisempi päivä? Tämä toimii taatusti: viimeistele urheilullinen tyylisi iki-ihanilla pilottilaseilla. Katso upeat naisten malliston Ray-Ban-aurinkolasit, inspiroidu valikoimasta ja anna auringon paistaa!

Yhdistele ja sekoita