Asusteet
Laukut
Lompakot & kotelot
Pipot, Hatut & Lakit
Huivit & Kaulaliinat
Käsineet
Kellot
Korut
Vyöt
Kuulokkeet
Sateenvarjot
Muut

Naisten Prada-aurinkolasit edustavat luotettua italialaista huippumuotia. Moni tähti viimeistelee tyylinsä juuri upeilla Prada-aurinkolaseilla joko peittääkseen identiteettinsä tai näyttääkseen yksinkertaisesti coolilta. Prada on luonut jo vuodesta 1913 alkaen ylellistä ja tunnistettavaa luksusmuotia, joka saa kenet tahansa merkkimuotiin hurahtaneen huokaisemaan ihastuksesta. Pradan aurinkolasit saavat sinut todella erottumaan, ja niiden ympärille on vaivatonta luoda uniikki ja hienostunut tyyli, joka huomataan.

Naisten Prada-aurinkolasit – italialaista huippumuotia ylelliseen makuun

Mario Pradan perustaman Pradan luomuksia arvostavat niin muotimaailman kerma kuin tähdet ja tyyli-ikonit ympäri maailman. Sen design on ylellisen eleganttia ja ajatonta. Pradan design oli alusta alkaen haluttua ja arvostettua, olihan sillä eksklusiivinen maine, koska siihen pukeutuivat Euroopan aristokraatit. Prada on edelleen perheyritys, ja nykyään sitä luotsaa Marion lapsenlapsi Miuccia Prada, joka peri merkin virallisesti 1978. Miuccia ja uskomattoman bisnesvainun omaava Patrizio Bertelli yhdistivät voimansa jo 1977, jolloin Prada Companyn imago vahvana ja ikonisena merkkinä vahvistui entisestään. Erityisesti naisten Prada-aurinkolasit tunnetaan niiden vahvasta ilmaisusta ja omintakeisesta muotoilusta. Monesta Prada-aurinkolasimallista onkin tullut ikoninen asuste ja tärkeä osa muodin historiaa.

Naisten Prada-aurinkolasit voivat olla niin chic kuin sähäkkä yksityiskohta

Oletko etsinyt täydellisiä merkkilaseja korostamaan harkitun hienostunutta tyyliäsi – kulmikkaat tai minimalistiset? Tai ehkä kaipaat persoonallisempaa otetta, sillä tunnusomainen tyylisi on kokeileva ja rajoja rikkova – koukeroiset tai kuviolliset? Löydät valikoimasta kaikki ikoniset Prada-aurinkolasit! Rento ja rouhea vapaa-ajan tyyli, jonka olet koostanut leveistä ja vajaamittaisista housuista, muhkeasta palmikkoneuleesta ja kevyistä tennareista, voisi täydentyä siroilla metallisankaisilla aurinkolaseilla. Asustemuodin feminiininen klassikko, kissansilmälasit, sopivat täydellisesti naisellisen mekon kaveriksi. Prada on tuonut tähänkin klassikkoon modernia twistiä pyöristämällä linssejä. Cat eye -aurinkolasit tortoise-kuviossa, punainen huulipuna ja aaltoilevat hiukset henkivät todellista 50-luvun glamouria! Vaatimatonkin tyyli muuttuu chiciksi, kun lisäät siihen Pradan ikoniset baroque-aurinkolasit, joiden koukeroisen koristeelliset sangat tekevät yksinkertaisemmastakin tyylistä uskottavan. Yhdistä ne niin kotelomekkoon ja bleiseriin kuin valkoisen kauluspaidan ja chinojen kanssa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua