Asusteet
Laukut
Lompakot & kotelot
Pipot, Hatut & Lakit
Huivit & Kaulaliinat
Käsineet
Kellot
Korut
Vyöt
Kuulokkeet
Sateenvarjot
Muut
Koko
Merkki
Hinta
Väri
Aurinkolasien muoto
5 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/1

Persol-aurinkolasit tuovat pitkän linjan italialaista laatua naisten kesäpukeutumiseen ja kirkkaisiin talvipäiviin. Maailman vanhimpiin aurinkolasivalmistajiin kuuluva Persol on klassikko, jonka ilmeikkääseen laatuun ovat vuosikymmenten saatossa luottaneet monet kuuluisuudet ja muoti-ikonit. Se saa inspiraationsa ympäröivästä kulttuurista ja taiteista, joista se luo uniikkia ja aikaa kestävää muotoilua. Naisten aurinkolasimallistossa Persol yhdistelee menneiden vuosikymmenten naisten muodin ihanimpia trendejä tämän päivän designiin ja materiaaleihin.

Naisten Persol-aurinkolasit – italialaista laatua määrätietoisella otteella

Persol on vuonna 1917 Italiassa perustettu, aurinkolaseihin ja silmälaseihin erikoistunut brändi, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa "aurinkoa varten". Satavuotias klassikkomerkki on alusta alkaen ollut aurinkolasimuodin edelläkävijä niin teknisen laadun kuin esteettisen ilmeenkin suhteen, ja sama ennakkoluuloton kokeiluhenki ohjaa sen linjaa tänäkin päivänä. Naisten Persol-aurinkolasit sopivat niin modernin designin ystäville kuin autenttisen vintage-tunnelman rakastajillekin. Kokoelmista voi löytää jo 40-, 50- ja 60-luvuilla tuotannossa olleita aurinkolasimalleja, mutta Persol luo jatkuvasti myös tämän hetken designista ammentavaa aurinkolasimuotia, jolle on ominaista pelkistetyksi hiottu ilme ja monipuolinen värimaailma. Kruunaa kesätyylisi esimerkiksi naisellisilla kissansilmälaseilla, iloisen pyöreillä aurinkolaseilla tai kultasomisteisella eleganssilla. Persol on brändi, jolle aurinkolasit edustavat taidetta, jonka avulla voi leikitellä loputtomasti. Se ei seuraa uusimpia trendejä, vaan luo niitä itse.

Viimeistele naisellinen kesätyylisi

Persol-aurinkolasit on luotu suojaamaan silmiä auringonsäteiltä mahdollisimman tehokkaasti. Italialaisen käsityön laatu ja uusimmat teknologiat tekevät laseista kestävät, kevyet ja mukavat käyttää, ja Persolin suunnittelijoiden luovuus takaa persoonalliseksi ja hienostuneeksi hiotun ilmeen. Millaisten lasien läpi sinä tahtoisit katsella kesäistä maisemaa? Naisellinen kesäilme 60-luvun kukkaistyyliin syntyy esimerkiksi kukkakuvioisesta maksihameesta ja valkoisesta puuvillatopista yhdistettynä ruskeisiin pyöreäkehyksisiin laseihin. Mikäli mustat lasit ovat sinun valintasi, voit luoda valloittavan Audrey Hepburn -henkisen vintage-lookin suurilla ja paksusankaisilla tummasävyisillä aurinkolaseilla yhdistettynä mustaan cocktail-mekkoon. Lumoavan yhdistelmän modernia designia ja klassisia vaikutteita tarjoavat puolestaan sinertävillä linsseillä, lämpimän ruskeilla kehyksillä ja kultaisilla metalliyksityiskohdilla varustetut lasit, jotka toimivat minimalistisen kesäasun tehokkaana katseenvangitsijana.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista