Asusteet
Laukut
Kellot
Korut
Pipot, Hatut & Lakit
Huivit & Kaulaliinat
Vyöt
Lompakot & kotelot
Kuulokkeet
Käsineet
Sateenvarjot
Muut
Asusteet

Naisten aurinkolasit / Miu Miu

Koko
Merkki
Hinta
Väri
Aurinkolasien muoto

4 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Etsitkö näyttäviä aurinkolaseja, jotka bongasit suosikkitähtesi tai tyyli-ikonisi katutyylistä tai ehkä jopa punaisen maton tyylistä? Olet oikeassa paikassa! Miu Miu -aurinkolasit ovat juuri ne aurinkolasit, jotka erottuvat muista erikoisella ja uniikilla designillaan. Niissä yhdistyvät haute couture -tunnelma, särmikäs leikkisyys – jopa hulluttelu – ja ajankohtainen muodikkuus. Ne voivat olla uudet signature-aurinkolasisi!

Miu Miu -aurinkolasit eivät jää huomaamatta!

Miu Miu tunnetaan runsaasta ja leikkisästä tyylistään, jossa on särmää, ja joka kapinoi hillitympää isosisartaan Pradaa vastaan. Tämä korostuu myös Miu Miu -aurinkolaseissa, joiden valikoima on täynnä aurinkolasimuodin ikonisimpia malleja. Löydät valikoimasta niin viettelevän kujeilevat kissansilmälasit, psykedeeliset pyöreät aurinkolasit kuin kulmikkaat, neliskanttiset aurinkolasit. Rouheat ja runsaat yksityikohdat ovat tuttuja muun muassa Miu Miun laukuista, mutta samaa runsasta muotokieltä se käyttää aurinkolaseissaan. Rohkeasti ja kokeellisesti muotoillut aurinkolasit, joissa on yllättävääkin muotokieltä, lisäävät tyyliisi todella uniikin ilmeen, joka ei jää huomaamatta. Jos mottosi on "more is more", saavat Miu Miu -aurinkolasit sinut taatusti hullaantumaan ja rakastumaan yhä uudelleen aurinkolaseihisi. Älä kuitenkaan hämäänny, nimittäin kyseessä on luksusmerkki, joten se osaa suunnitella myös upean minimalistisia luomuksia, jotka sopivat harkitumpaan tyyliin, joka ei kaipaa huutomerkkejä!

Miu Miu -aurinkolasit voi sovittaa eri tyyleihin helposti kuin leikki

Tuo hienostuneeseen tyyliisi juuri sopivasti kapinaa! Miu Miu -aurinkolasit antavat tyyliisi joko nuorekkaan modernin tai retron chic-leiman. Luksusmerkin aurinkolaseissa on kujeilevaa twistiä, joka kuljettaa tyylisi uudelle taianomaiselle tasolle, hullunkuriseen, jopa avantgardistiseen maailmaan. Ota mallia katutyylin kuningattarilta ja yhdistä erikoiset Miu Miu -aurinkolasit tavanomaiseen tyyliin tuomaan leikkisää särmää. Päällekkäin ladotut moninkertaiset linssit vai koristeelliset linssit? Pyöreät aurinkolasit voi sovittaa kauniisti liehuvaan maksimekkoon tai korostamaan retroa, kuviollista minimekkoa. Minimalistiset metallisangat voisivat olla terävän toimistotyylin viimeistelijä. Tai yhdistä maskuliinista ja feminiinistä, kuten Miu Miu yhdistää! Chic ilme syntyy naisellisista, korkeavyötäröisistä housuista, hennosta, röyhelöisestä paitapuserosta, korkkareista ja maskuliinisista kulmikkaista aurinkolaseista.

Yhdistät helposti