Asusteet
Laukut
Korut
Kellot
Lompakot & kotelot
Vyöt
Pipot, Hatut & Lakit
Huivit & Kaulaliinat
Kuulokkeet
Käsineet
Sateenvarjot
Muut
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Aurinkolasien muoto
  59 tuotetta
  |Lajittelu :
  Sivu 1/1

  Le Specs -aurinkolasit saavat odottamaan ensimmäisiä auringonsäteitä, joita kesä tuo tullessaan! Mutta hei, aurinkolasit kyllä suojaavat myös kevät-talven kirkkaalta auringolta, joten me naiset saamme huumaantua upeista Le Specs -aurinkolaseista ympäri vuoden! Ja kuka niitä oikeastaan käyttääkään vain suojaamaan silmiään tai pelastautumaan aikaisilta juovilta silmien ympärillä? Nehän ovat yksinkertaisen cool asuste, jossa on helppo näyttää siltä kuin olisi hypännyt juuri muotilehden sivuilta tähän maailmaan.

  Naisten Le Specs -aurinkolasit hurmaavat tweekyllä asenteella

  Le Specs on valpas ja vilkas, mitä tulee ajankohtaisiin trendeihin ja sen rohkeaan muotoiluun. Tämä australialainen silmälasiguru ei pelkää kokeilla uusia kikkoja muotoilussaan vaan hyödyntää raikkaalla tavalla erikoiset yksityiskohdat ja värit naisten aurinkolaseissaan. Niissä on jotain viekasta ja flirttailevaa, joten ne istuvat täydellisesti muotilehtiä ahmivan fashionistan silmille ja toisaalta tuovat hauskaa twistiä myös vakavampien uraohjusten tyyliin. Valikoima on täynnä upeita klassikkomalleja: cat eye, pilotti vai boheemin pyöreä maailmanparantajatyyli? Mikä olisi oma alter egosi, kun nostat pokat nokalle? Le Specs -aurinkolasit kannattaa valita kasvonmuodon mukaan. Kulmikkaat kasvot tasapainottuvat pyöreillä tai soikeilla linsseillä, kun taas pyöreät kasvot saavat särmää kulmikkaista laseista. Soikeisiin kasvoihin sopivat lähes kaikki mallit.

  Le Specs -aurinkolasit tulevat upeissa muodoissa ja väreissä

  Le Specs -aurinkolasit ovat täynnä uniikkeja aurinkolaseja, jotka istuvat ajankohtaiseen, urbaaniin tyyliin. Brändin läpikuultavat, vaaleat ja pastelliset sangat ovat kiinni trendeissä, ja ne sopivat suloisesti naiselliseen tyyliin pliseeratun hameen ja väljän t-paidan kanssa. Pilottilasit terävänä mustana voivat olla modernin muusan valinta farkkujen ja kauluspaidan kanssa. Tortoise-kuviointi on juuri sopivan vintage – yhdistätkö sen siniseen jakkupukuun ja korkkareihin vai nudensävyiseen kotelomekkoon ja rouheisiin nilkkureihin? Twiggymäistä kujeilua voit tuoda tyyliisi epäsymmetrisillä tai pyöreillä laseilla, jotka viimeistelevät hauskan tyylin lempimaksimekkosi tai kynähameen ja röyhelöpaidan kanssa. Graafiset ja voimakkaan jykevät lasit sopivat sporttisen mimmin rentoon tyyliin – ne voivat tuoda väljään siluettiin särmikästä voimaa.

  Yhdistele ja sekoita