Etsitkö autenttista ilmettä katutyyliin? Naisten Lacoste-aurinkolasit innostavat sinua tarttumaan uusiin muoti-ilmiöihin! Niissä on modernia suunnittelua, jolla lisäät trendikästä virettä pukeutumiseen. Tämän huippumerkin luovuutta ovat inspiroineet myös klassisuus ja menneiden vuosikymmenten hyväksi havaitut muotihitit. Designerit ovat saaneet aikaan esteettisesti muotoiltuja kehyksiä ja silmää miellyttäviä yksityiskohtia. Kaunista niillä vaikkapa asiallista bisnestyyliä työmatkalla! Saat niistä hienostunutta tehostusta myös muodikkaisiin ulkoiluasuihin ja sporttisiin vapaa-ajan vaatteisiin.

Naisten Lacoste-aurinkolasit korostavat valitsemaasi tyyliä

Suunnittelitko vapaapäivän viettoa ystävien kanssa kaupungilla? Varaudu Lacoste-aurinkolaseilla hauskanpitoon ja auringonpaisteeseen! Jos aiot nostaa silmillesi nostalgiaa tihkuvat pilottilasit, ujuta vaatetukseen ripaus rokkimimmiä. Tätäkään asennetta ei tarvitse luoda ilman trendikkäitä hörhelöitä: päällystä vain feminiinisillä tehosteilla sulostettu paita rouhealla nahkatakilla! Olisiko nahkatakkisi musta vai värikäs? Revityt farkut vahvistavat takin rohkeaa tunnelmaa. Nilkkureissakin voisi olla jotakin tummaa metallista pintaa. Naisten Lacoste-aurinkolaseissa on potentiaalia vaihtuvien tyylien tehostamiseen. Jos kaipaat hempeämpää ilmettä, valitse naiselliset kaksiväriset lasit! Niiden kanssa sopivat myös bleisereihin yhdistetyt ihanat topit ja kapeat kynähameet. Pujottaisitko ranteeseesi vain yhden kauniin rannerenkaan? Nosta kokonaisuutta korkokengillä ja kiinnitä huomiota myös käsilaukkuun. Olisiko siinäkin pyöreitä muotoja tai tehovärejä, kuten huippumuodikkaissa aurinkolaseissa?

Lacoste-aurinkolasit varmistavat trendikkään katseen

Haluaisitko näyttää aurinkoon eksyneeltä nörttitytöltä? Mikäpä olisikaan sen muodikkaampaa! Lacoste-aurinkolasit ovat saaneet huippusuunnittelijoilta moninaista muotokieltä. Niiden kehyksissä on kepeää leikkisyyttä ja klassista karismaa. Ne sopivat hyvin tämän hetken kuumimpiin vaatetrendeihin. Jos etsit tuoretta muotia hittivaatteiden pariin, hyödynnä varsinkin omaperäiset muodot ja uudistunut retro! Lacoste-aurinkolasien sankojen ja kehysten persoonalliset kuviot eivät jätä trenditietoista naista kylmäksi. Klassishenkistä värimaailmaa voit yhdistellä hillitysti myös minimalistisiin tyyleihin. Ota myös voimakkaat värit reippaasti haltuun! Rohkeilla väreillä on helppo leikkiä, jos sirottelet niitä myös hyvännäköisiin asusteisiin. Pidätkö katseesi viehkeästi piilossa pinnoitettujen linssien takana? Liukuväri antaa niiden näkyä enemmän. Naisten Lacoste-aurinkolasit ja muodikkaat korut voivat muodostaa suloisen symbioosin ja nostaa toisiaan entistä enemmän esille.

Yhdistät helposti