accountaccountbagbagzalando logomenu
Flower Power

Kuten tunnettua, Japanissa kukka-asetelmista luodaan upeaa, hienovaraista ikebana-taidetta. Tällä kertaa kukat ovat jalkautuneet kaupungille: ne hehkuvat nyt keväisissä printtikuoseissa. Yhdistä mekko tennareihin ja heitä päälle farkkutakki.

KAIKKI TUOTTEET
  • 1
  • 2

Pysy coolina

Puhtaat, selkeät linjat heijastelevat sujuvasti soljuvaa työpäivääsi. Järjestele aikataulusi yhtä mutkattomasti kuin uuden toimistotyylisi siluetit. Hyvältä tuntuvat tennarit ja kaksivärinen asu tekevät myönteisen vaikutuksen.

KAIKKI TUOTTEET
  • 1
  • 2

Lähde lentoon

Raitoja, lisää raitoja! Kevättä kohti mennään nyt hurmaavissa pastellinsävyissä. Housujen lahkeet hulmuavat ja pystysuorat raidat lisäävät pituutta. Kevätmuoti on niin ilmavaa, että voit melkein lähteä lentoon, kohti uusia seikkailuja totta kai.

KAIKKI TUOTTEET
Whoomp there it is

Viikonlopun hiphop-bileiden soundtrack on valmiina: Tag Team. Myös lookimme on kuin mixtape, jossa yhdistyvät 90-luvun parhaat palat: raidalliset verryttelyhousut, crop-toppi ja Air Max -tennarit. Jälkimmäiset valitsemme yksivärisinä.

KAIKKI TUOTTEET
  • 1
  • 2

Ilmiö: sukkalenkkarit

Tennarifriikit huom! Viime syksynä nähtiin sukkanilkkureita ja nyt tulevat sukkatennarit. Balenciagan Speed Trainers -mallin vanavedessä muun muassa Opening Ceremony ja Joshua Sanders esittelivät todella hyvältä tuntuvat (ja näyttävät!) mallistonsa. Käytä sukkatennareita lyhytlahkeisten housujen kanssa.

KAIKKI TUOTTEET
Jenny suosittelee

Jenny, kuvatoimittaja: "Tartaani, kukonaskelkuosi tai pepita. Ruutu on valttia peli-iltoina, ja minihameessa pärjäät, kun stailaat rohkeasti. Yhdistä se esimerkiksi trendikkäisiin sukkabootseihin ja energiseen neuleeseen."

KAIKKI TUOTTEET