accountaccountbagbagzalando logomenu
Vihreä on kaunista

Takatalven jyllätessä tekee mieli energiaa, valoa ja lämpöä. Sitä saat freesistä muodista ja raikkaista väreistä. Kokeile pliseerattua midihametta yhdessä hupparin, prätkätakin ja tennareiden kera.

KAIKKI TUOTTEET
Uusi bisnesmuoti

Maksipituinen neulemekko toimii tänä keväänä upeasti myös töissä, kun yhdistät sen bleiseriin ja avokkaisiin. Tällä tavoin luot kiehtovan kombon juuri sopivan kepeistä ja ryhdikkäistä elementeistä. Viikonlopun koittaessa aistikas mekko toimii sellaisenaan.

KAIKKI TUOTTEET
Sporttinen kombo

Nosta vapaa-ajan lookisi rimaa ja pukeudu sporttisesti myös silloin, kun suuntaat kaupungille. Adidaksen coolit adicolor-verryttelyhousut, raidallinen printtipusero ja ajaton trenssi tekevät rennot ja trendikkään vaikutuksen.

KAIKKI TUOTTEET
Hands on

Tällä mentaliteetilla jatkamme kohti kevättä ja vapaita viikonloppuja: toisessa kädessä gin tonic – ja toisessa päräyttävän hienoa pikkulaukku. Ja jos näillä eväillä ei riitä baarissa keskustelunaiheita, sekoita pakka raidallisilla kangashousuilla.

KAIKKI TUOTTEET
Inner Circle

Sormuksia emme käytä ainoastaan nimettömässä vaan myös korvissa, kuten Whistlesin upeat design-korvikset osoittavat. Arkena ne ylevöittävät päivittäisen lookimme, ja juhlan koittaessa korvakorut toimivat katseenvangitsijoina yhdessä farkkujen, silkkipuseron ja avokkaiden kera.

KAIKKI TUOTTEET
Jana suosittelee

Jana, muotitoimittaja: "Kun lumet alkavat sulaa, mieleni tekee valloittaa kadut samaan tapaan kuin tanskalainen tyyli-ikoni Jeanette Madsen häikäisevine kukkakuoseineen. Mukava tyylirikko syntyy, kun käytät maksimekkoa bombertakin ja raskaiden buutsien kanssa."

KAIKKI TUOTTEET