accountaccountbagbagzalando logomenu
Pehmeää talvimuotia

Teddybear-look? Mikä ettei, kunhan yhdistelet talvitakin oikein. Miksaa lämmin päällystakki poolopaidan, Vans Sk8 Hi -tennareiden ja leveälahkeisten farkkujen kanssa.

KAIKKI TUOTTEET
  • 1
  • 2

Clean Chic

Kaaoksen hallinta kertoo mestarillisista hermoista ja ajankäyttötaidoista bisnesmaailmassa. Kaaosta enemmän arvostamme kuitenkin järjestystä ja siistiä toimistotyyliä. Se syntyy hillityistä väreistä, kuten elegantista villakangastakista, valkoisesta puserosta ja mustista kangashousuista.

KAIKKI TUOTTEET
  • 1
  • 2

New Romance

Ripaus runollista romantiikkaa piristää asun kuin asun, mutta miten välttyä ylilyönneiltä? Mukavan rennolla laissez-faire-asenteella! Jeanne Damas’n ja Alexa Chungin tyyli kiehtoo meitä: naisellisessa kukkamekossa ajatukset palaavat kesään, ja kiiltonahkabootsit muistuttavat 60-luvun mod-tyylistä.

KAIKKI TUOTTEET
  • 1
  • 2

Gothica

Choker-koru, sametti ja paljas iho. Talven juhlamuodissa nähdään häivähdyksiä Dita von Teesen fetissitylistä. Mustaa asukokonaisuutta piristämme katseetkääntävillä asusteilla, kuten burgundinpunaisella olkalaukulla.

KAIKKI TUOTTEET
Täydellinen kombo

Punaisesta ja mustasta syntyy kiehtova väriyhdistelmä, joka toimii täydellisesti pikkujoulukauden menoissa: kaupungilla ja baarissa. By Malene Birgerin taidokkaasti valmistettu bombertakki paiskaa kättä J. Lindebergin upean puseron kanssa. Jalkaan heitämme korolliset nilkkurit.

KAIKKI TUOTTEET
Jana suosittelee

Jana, muotitoimittaja: “Paisley-printtejä, kukkakuoseja tai abstrakteja painokuvia: tänä talvena kengät ovat näyttävämpiä kuin koskaan. Jotta lookini pysyy kasassa, yhdistän nilkkureihin jumpsuit-haalarit, untuvatakin ja räiskyvänpunaisen pikkulaukun.”

KAIKKI TUOTTEET