MUOTIA KERROS KERROKSELTA

Täydellinen tyylisi

Valikoimamme tarjoilee naisille erityisiä hetkiä muodin ja tyylien parissa. Inspiroidu skandimuodin minimalismista tai designbrändien runsaista kerroksista. Ihastu säteilevään juhlamuotiin. Ja innostu urheilumuodin teknologisista uutuuksista, joiden avulla yllät parempiin suorituksiin. Halusit sitten täydentää asustevalikoimaasi ajattomilla sousikeilla tai lisätä pienen twistin varmoista klassikoista koostettuun tyyliisi erikoisilla koruilla, Zalandolta löydät aina uutuuksia vaatekaappiisi. Aloita vaikkapa kengistä, jotka ovat helppo tapa päivittää look.

Klassikot eivät kalpene trendien rinnalla

Pohjoismaisen muodin funktionaalisuus on trendikäs fashion crush. Toimiva vaatekaappi rakentuu vankkojen klassikoiden ympärille. Tylsyys taklataan jännittävillä muodoilla, vahvalla graafisuudella ja erikoisilla materiaaleilla. Uppoudu skandimuodin saloihin valjastamalla trendikkäät klassikot käyttöösi ajankohtaisesti stailattuina.

Historian havinaa vaatekaapissa – mekkojen paluu

Elämä on juhlaa joka päivä, ja se heijastuu myös muotiin. Luksus ja glamour ulottuvat arkeen runsaana koristeellisuutena, hienostuneina materiaaleina ja säihkyvinä sävyinä. Ihailtu eleganssi on nostanut mekot takaisin toimistotyyleihin ja arjen ykkösasuiksi. Inspiraatiota haetaan niin 40-, 70- kuin 80-luvulta. Samettia, silkkiä ja satiinia saa pukea ylleen, oli tilaisuus mikä tahansa. Naisellisuutta voi korostaa myös reiluilla kukkakuvioilla ja yhdistelemällä estottomasti erilaisia printtejä. Muista kuitenkin pitää asusteet silloin minimissä. Suurieleiset tapettiprintit ja ruskean ja keltaisen lempeät sävyt ovat luikerrelleet nykymuotiin. Trumpettihelmat ja -hihat ovat edelleen näyttävä statement. Kiristä vielä ampiaisvyötärö esiin kasariklassikolla. Vyötärövyöt voi yhdistää mekkojen lisäksi t-paitoihin ja puseroihin.

Paluu tulevaisuuteen – parhaat juhlatyylit

Paljettimekot tuovat eleganttia kimallusta kauden juhliin ja säihkettä yöhön. Moni suunnittelija on inspiroitunut futuristisesta ilmeestä, jossa kohtaavat jännittävät muodot, vahvat linjat ja erikoiset materiaalit. Unohda kuitenkin E.T., space-henkisyyttä voit lisätä asuusi pienilläkin yksityiskohdilla. Valitse epäsymmetrinen leikkaus, vahva materiaali tai metallinen sävy mekkoosi tai kiiltäviä sävyjä ja koristekiviä pelkästään asusteisiin ja kenkiin.