accountaccountbagbagzalando logomenu

Kravattisolmun solmiminen

Näin solmit solmion hetkessä

Opi tekemään neljä suosituinta kravattisolmua Flying Stepsin tanssijoiden opastuksella.

Uudet Solmiovideot

Kokeile solmia:

Kent-solmu

Flying Stepsin Afro Killa näyttää mallia klassisen Kent-solmun tekoon. Tämä kravattisolmu sopii täydellisesti muodollisiin asuihin niin häihin, tärkeisiin kokouksiin, työhaastatteluun kuin päivittäiseen toimistopukeutumiseenkin. Videon lopussa voit Kent-solmun lisäksi oppia muutaman breakdance-liikkeen. Tee sama perässä!

Kokeile solmia:

Englantilainen solmu

Opi solmimaan englantilainen solmu Flying Stepsin Robozeen opastuksella. Englantilainen solmu, joka tunnetaan myös nimellä four-in-hand-solmu, sopii hyvin niin arki- kuin juhlapukeutumiseen. Se on monikäyttöinen perussolmu, jonka myös aloittelijat oppivat helposti.

Kokeile solmia:

Windsor-solmuu

Opettele hallitsemaan tämä kravattisolmujen aateli yhdessä Flying Stepsin Annan opastuksella. Windsorin herttuan mukaan nimetty isokokoinen ja leveä solmu sopii parhaiten leveisiin cutaway- tai spread –kauluksiin. Tämä solmu on varma valinta kaikkein juhlavimpiin tilaisuuksiin.

Kokeile solmia:

Ranskalainen solmu

Kokeneempi kravattisolmun tekijä voi haastaa itseään ranskalaisella solmulla, jonka solmimiseen Flying Stepsin Minzy näyttää mallia. Tämä myös puoli-windsor-solmuna tunnettu kravattisolmu on englantilaista solmua symmetrisempi ja paksumpi. Parhaiten ranskalainen solmu sopii klassisella kauluksella varustettuun paitaan.

Making of

Behind the scenes

Parhaat palat kuvauksista

Kurkkaa millainen meno oli solmiovideoiden kuvauksissa. Lennokkaasta päivästä vastasivat Flying Steps-ryhmän energiset breikkaajat, joilta luonnistui kravatin solmiminen vaikka kesken piruetin. Hyppää mukaan vauhdikkaaseen menoon! Kumpi inspiroi sinua enemmän: taidokkaat kravattisolmut vai rytmikäs breakdance?