Miss KG on Kurt Geigerin trendivetoinen kenkäbrändi, joka ihastuttaa modernilla ilmeellään. Löydät valikoimasta niin haaveissasi korkeina siintävät upeat stiletot, jotka ovat brändin tavaramerkki, rennot sandaalit kepeään kesätyyliin kuin särmikkäät nilkkurit syksyyn ja talveen. Miss KG luo ultrafeminiinistä designia, jossa on potkua. Brändin kengät ovat täynnä näyttäviä asennekenkiä, jotka huomataan jo kaukaa!

Miss KG on täynnä säihkettä ja särmää

Kurt Geiger ei ole pysynyt paikoillaan sitten svengaavan 60-luvun, kun se perusti ensimmäisen liikkeensä Bond Streetille. Merkki pitää majaansa edelleen muodikkaassa Lontoossa, jossa se luo upeita ja uniikkeja kenkiä ja asusteita. Miss KG on trendivetoinen brändi – siinä missä Kurt Geiger edustaa lontoolaisen coolia asennetta. Brändin kengissä yhdistyvät italialainen käsityö ja korkealuokkaiset materiaalit. Miss KG ei ole ujostelijoille, sillä se on täynnä säihkettä ja särmää. Upeat pirskahtelevat värit, metallisävyissä hohtavat korot, rikkaat yksityiskohdat, jotka voivat olla esimerkiksi koristekristalleja, niittejä, paljetteja, kauniita nyörejä, röyhelöitä, kukkia, hapsuja – mitä tahansa, joka kiinnittää katseen, ja pitää sen. Edgy kuvaa täydellisesti brändin ryhdikkäitä nilkkureita, jotka löydät niin mustina kuin upeissa ruskean sävyissä.

Miss KG -tyylisi saa näkyä!

Miss KG tuo upean ilmeen farkkutyyliisi. Parita lempifarkkusi Miss KG -kenkiin. Stilettokorot korostuvat entisestään, kun valitset vajaamittaiset lahkeet tai hulmuavan helman. Revityt pinnat farkuissa tuovat jännittävän tunnelman luksusta hehkuvien korkkareiden kanssa. Yhdistätkö tyyliin siistin valkoisen kauluspaidan vai yhtä voimakkaasti välkkyvän topin. Toimistotyyliin saat uutta ryhtiä rouheilla nilkkureilla – mokka tai kiiltonahka tuo uutta ilmettä tyyliin. Persoonalliset sandaalit ovat kesätyylin suosikkeja. Erityisesti korolliset sandaalit sopivat myös juhlatyyliin, esimerkiksi häihin. Ballerinat ovat klassisen preppy-tyylin pakollinen ihanuus – ne sopivat niin rentoon farkkutyyliin, tiukkaan toimistotyyliin kuin juhlaan. Ylelliset merkkitennarit ovat ajankohtaiset. Niissä saa olla myös säihkettä tai sieviä yksityiskohtia, jotka yllättävät muuten rennossa siluetissa. Nämäkin kengät sopivat mihin tahansa tyyliin ja asuun.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista