Etsitkö vaatteita ja asusteita äärimmäisiin olosuhteisiin? Saatko kicksejä ulkoilusta myös silloin, kun muut pysyttelevät sisällä? Milletiltä löydät oikeat varusteet retkeilyyn, kiipeilyyn ja vapaa-ajalle säähän kuin säähän!

Ranskalainen Millet on ollut jo vuosikymmenten ajan yksi ulkoilijoiden ja vuorikiipeilyn harrastajien suosikkimerkeistä. Yritys tuli alkujaan tunnetuksi siitä, että sen perustaja Marc Millet yhdessä vaimonsa kanssa kehitti olkahihnallisen ostoskassin canvas-kankaasta. Kun seuraavaksi kehitystyön tuloksena oli erityisesti vuoristokiipeilijöiden käyttöön suunniteltuja selässä kannettavia käytännöllisiä reppuja, oli menestys taattu. Nykyään Milletin reppuja on saatavina eri kokoisina, erittäin kevyinä, vedenkestävinä ja monilla muilla hyödyllisillä toiminnoilla. Retkeilyyn, vaellukseen ja vuorikiipeilyyn tarkoitetuissa repuissa on lisäominaisuuksina esimerkiksi irroitettava juomajärjestelmä, kiinnitykset sauvoille ja jäähakulle sekä makuupussille. Vapaa-ajan repuissa on myös erilaisia lokeroita mukana kulkeville tavaroille ja vaikkapa läppärille.

Millet - oikeat varusteet aktiiviseen menoon!

Milletin valikoimaan kuuluvat reppujen lisäksi myös vaelluskengät, fleecet, ulkoilutakit, housut ja paidat niin naisille kuin miehille. Koska tuotteet on suunniteltu vuoriston extreme-olosuhteisiin, sopivat ne erittäin hyvin myös tänne meille pohjolan vaihtelevaan ilmastoon. Esimerkiksi laadukas kuoritakki pitää tuulen ja veden loitolla ja sopii hengittävien ominaisuuksiensa ansiosta moneen käyttöön. Hyvä kuoritakki kuuluukin nykyään jokaisen ulkoilijan ja urheilijan perusvarustukseen.

Valitse parhaat varusteet ja nautit reippaista ulkoiluaktiviteeteista parhaalla mahdollisella tavalla!

Yhdistät helposti