Miehet
Lapset

Mallisto / Mikoh

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Vyötärön korkeus
  • Alennus
24 tuotetta
Sivu 1/1

Mikoh on syntynyt rakkaudesta mereen ja surffikulttuuriin. Brändi suunnittelee uimapukuja ja bikinejä itsevarmalle, rohkealle ja elämänjanoiselle naiselle. Brändin design on todella uniikkia. Esimerkiksi rohkeat leikkaukset ja nyöritykset ovat tunnusomaisia tämän kalifornialaisbrändin bikineille. Jos etsit trendikkäitä ja persoonallisen näköisiä bikinejä, jotka voisi bongata myös sosiaalisten medioiden kuvavirrasta, on tässä oikea merkki.

Mikoh syntyi luovaan ilmapiiriin

Perustajakaksikko, sisarukset Oleema ja Kalani Miller, haluaa luoda bikinejä, jotka sopivat modernille naiselle, oli hän sitten maailmalla viihtyvä seikkailija tai omassa kotirannassa viihtyvä merenneito. Sisarukset ovat itsekin kasvaneet surffariperheessä. Meri on heille kuin toinen koti, joten kaksikko tietää, mitä laadukkailta bikineiltä ja uimapuvuilta vaaditaan. Inspiraatiota designiin naiset hakevat ympäri maailmaa. Oleeman vahva luovuus ja intohimo muotiin sekä Kalanin rautainen bisnesosaaminen synnyttävät rautaisen tiimin, joka onnistuu luomaan erottuvaa bikinimuotia kalifornialaisen rennolla otteella. Mikoh-nimi onkin yhdistelmä, joka syntyy naisten sukunimestä Milleristä, kummankin nimen ensimmäisestä kirjaimesta ja heidän nuoremman siskonsa Hanan etunimen kirjaimesta. Japanin kielellä miko on tarkoittanut naispuolista shamaania.

Mikoh luo trendikästä bikinidesignia

Mikoh on tyyliltään särmikäs, seksikäs, raikas ja uniikki. Mikoh on merkki, johon kannattaa napata kiinni, jos etsit kaunista ja voimauttavaa merkkiä, joka korostaa kauniisti feminiinisyyttäsi. Merkin bikinit on suunniteltu niin, että niitä on helppo mätsätä keskenään ja muiden uima-asujen kanssa. Brändi valmistaa myös surffaamiseen ihanteelliset neopreeniuikkarit. Upeat statement-printit ja värit korostavat kauniisti päivetystäsi ja tuovat iloa rantatyyliin. Bikinit on suunniteltu saumattomiksi ja ilman ylimääräisiä koristeita, jotta niitä olisi helppo yhdistellä ja ne olisivat mukavat päällä. Olisiko oma valintasi muodikas kokouimapuku, joka imartelee kurvikasta siluettiasi tai luo kurveja halutessasi? Syvä kaula-aukko on sensuelli, kun taas pitkät hihat suojaavat snorklatessa tai surffatessa. Korkeakauluksiset bikinit ovat huipputrendikkäitä. Olisiko oma tyylisi minimalistinen, kiiltävää mustaa tai neutraaleja sävyjä, vai kuviollinen tai aistikkailla nyöreillä koristeltu? Paljastava alaosa, jossa on sivuilla nyörejä tai cut off -leikkauksia korostaa entisestään pakaroita ja lanteitasi!

Tutustu myös