Mikk-Line on lasten ulkovaatteisiin erikoistunut brändi, joka luottaa pohjoismaiseen funktionaalisuuteen, materiaalien laadukkuuteen ja muodikkaaseen designiin. Brändin vaatteissa ihastelemme erityisesti niiden raikkaan kuulasta värimaailmaa. Merkin tanskalaiset juuret näkyvät vahvasti vaatteiden toiminnallisuudessa ja harkitussa muotoilussa. Niistä ei kuitenkaan puutu lasten vaatteisiin sopivaa leikkisyyttä.

Mikk-Line on miksaamisen ja mätsäämisen asiantuntija

Mikk-Line tietää hyvin, mitä vaatteilta vaaditaan Pohjolan oikukkaassa säässä. Tanskalainen brändi on valmistanut jo kahdenkymmenen vuoden ajan lasten vaatteita keskittyen juuri ulkovaatteisiin, joilta vaaditaan erityisesti suojaa, kestävyyttä ja laadukkaita materiaaleja. Brändi haluaakin varmistaa, että joka napero on tyytyväinen jokaisena neljänä vuodenaikana. Pukemisen helpottamiseksi se suunnittelee kaikki lasten ulkovaatteet pitäen mielessä niiden vaivattoman yhdisteltävyyden. Kaikki brändin sade- ja talvivaatteet voi yhdistellä niin tyylinsä kuin myös toiminnallisuutensa puolesta.

3 x lasten lempparit

Lätäkköleikit ovat lasten lemppareita, joten laadukkaat sadevaatteet ovat must-hankinta lasten vaatekaappiin. Niistä monesti tuleekin lasten suosikkeja raikkaiden värien ja helppouden vuoksi. Sadevaatteet voi nyt valita iloisesti eri väreissä tai klassisesti samasta väristä. Ehkä värin voi valita kumppareiden mukaan? Mikk-Linen sadevaatteet on valmistettu tehokkaasti vedeltä suojaavista materiaaleista, jonka pintakerros on kuitenkin mukavan pehmeä ja mukava. Sadevaatteet voi pukea lennosta näppärällä vetoketjulla. Huppu tuo lisäsuojaa takkeihin ja housujen kumilenksut varmistavat, että vesi ei karkaa housun lahkeiden alle, heijastinpinnat taas pitävät naperot turvassa pimeässä. Sadevaatteiden lisäksi lapsilta tulee löytyä välikausiin sopivat ulkovaatteet. Olemme ihastuneet brändin THERMOWEAR-takkeihin ja -housuihin, jotka ovat huipputyylikkäitä tikkauksineen ja täydellinen vastaus päiviin, jolloin ei ole tarpeeksi kylmä toppavaatteille tai tarpeeksi lämmin ohuille ulkoiluvaatteille. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista ja muun muassa housuissa on vahvistetut polvet, jotta ne kestäisivät paremmin lasten aktiivista touhuamista. Ulkoiluasu ei tietenkään ole valmis ennen kivoja asusteita. Mikk-Linen pipot ja kypärälakit on väritetty vaatteisiin mätsäävillä sävyillä, kuten havunvihreällä, syvän sinisellä tai huurteisilla punaisen sävyillä, ja ne viimeistelevätkin tyylikkään ulkoiluasun trendikkäästi.

Yhdistele ja sekoita