Suodatin

Miesten urheiluvarusteet

421 tuotetta

Urheiluvarusteet tuovat liikuntaan sekä ylimääräistä tehoa, tarkkuutta, suojaa että iloa – lujat suojavarusteet ovat monessa lajissa ehdoton edellytys, uusimpien sykemittareiden avulla voit tarkkailla kuntosi kehittymistä millintarkasti ja hyväsoundiset kuulokkeet siivittävät lenkin aivan uuteen vauhtiin. Etsitpä sitten varusteita kilpailutason urheilusuorituksiin, aktiiviseen arkiliikuntaan tai rennolle sunnuntaikävelylle, laadukkaat ja monipuoliset miesten urheiluvarusteet takaavat sen, että saat liikunnasta parhaan mahdollisen hyödyn ja ilon irti.

Musiikki tuo potkua ja ihanaa flow-tunnelmaa moneen lajiin, ja urheiluolosuhteisiin suunnitellut kuulokkeet varmistavat sen, että voit nauttia rytmeistä myös vauhdikkaan liikunnan lomassa. Oikeat varusteet tekevät urheilun myös tyylikkäämmäksi. Esimerkiksi sporttiset aurinkolasit paitsi suojaavat silmiä häikäiseviltä säteiltä myös antavat ilmeikkään viimeistelyn niin hienostuneeseen golf- tai purjehdustyyliin kuin rentoon pyöräily- tai skeittilookiinkin.

Miesten urheiluvarusteet tehostavat ja virkistävät treeniä

Joissain lajeissa varusteet ovat täysin välttämättömiä – esimerkiksi pallopelejä on vaikea pelata ilman palloa. Miesten urheiluvarusteet tarjoavat kestäviä palloja niin futis-, koris- kuin lentiskentillekin, ja lisäksi löydät valikoimistamme jokaisen jalkapalloilijan tarvitsemat turvalliset sääri- ja polvisuojat sekä maalivahdin hanskat. Suojavarusteista tärkeimpiä ovat lujatekoiset kypärät, jotka suojaavat niin pyöräilijän, rullaluistelijan, skeittarin kuin lumilautailijankin päätä trendikkäästi ja luotettavasti.

Kun tahdot pysyä ajan tasalla äärimmäisen tarkasti ja tyylikkäästi tai seurata sykettäsi ja kuntosi kehittymistä uusimman urheiluteknologian avulla, tutustu urheilukellojen ja sykemittareiden valikoimaan.

Miesten urheiluvarusteet tuovat tehoa ja mukavuutta myös sisätreeniin ja kehonhuoltoon esimerkiksi hyppynarujen, kuntoilukahvojen sekä hyvää pitoa tarjoavien joogamattojen ja suosittujen foamrollereiden muodossa. Vesiurheilijoiden luottovarusteisiin kuuluvat uimalasit, räpylät ja uintilaudat, joiden avulla uinti saa sekä uutta vauhtia että haastetta. Olipa lajisi mikä hyvänsä, juomapullo on aina tarpeellinen varuste, jota ei kannata unohtaa kotiin!

Tutustu myös

Saavuta tavoitteesi miesten urheiluvarusteiden avulla!

Miesten urheiluvarusteisiin olemme keränneet kaikenlaisia varusteita ja välineitä, joita tarvitset eri urheilulajien harrastamiseen. Hyvät välineet auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituksen ja tekevät urheilusta miellyttävämpää. Osa tuotteista ovat välttämättömiä lajin harrastamisen kannalta kun taas osa on tehty lisäämään lajista saamaasi nautintoa. Olet sitten tenniksen pelaaja etsimässä sopivaa mailaa tai kaipaat sykemittaria juoksuharrastustasi varten - olet oikeassa paikassa!

Retkeilyvarusteet, urheilulasit, pallot ja mailat, kuntoiluvälineet sekä paljon muuta löydät Zalandon miesten urheiluvarusteiden valikoimasta. Mikä ikinä urheilulajisi onkaan, löydät täältä sopivat urheiluvarusteet lajin harrastamiseen. Ehkäpä löydät myös paljon sellaista mitä et aikaisemmin tullut ajatelleeksi tarvitsevasi. Kun ostat urheiluvarusteita, kannattaa panostaa laatuun, jolloin saat parhaan mahdollisen avun liikuntasuoritukseesi. Älä anna tasoitusta muille vain koska sinulla ei ole tarvittavia varusteita, vaan tilaa nyt lajiisi sopivat urheiluvarusteet kätevästi netistä, osoitteesta Zalando.fi! Kun tilaat miesten urheiluvarusteet meiltä, toimitamme ne sinulle ilman lähetyskuluja ja voit palauttaa käyttämättömät tuotteet meille 30 päivän sisällä takaisin, mikäli ne eivät täysin miellytä sinua.